reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To u mnie raczej by rzucanie się ciastem czy lanie wodą nie przeszlo. Mnie wciagneli w to towarzystwo od poczatku zapewne dlatego, że w tej ekipie jedyną kobieta jestem :-) ale co tam....trzeba się do ludzi odezwac chociaz wiadomo, na pierwszym miejscu praca. Ale po tych dwoch tygodniach w nowej pracy śmialo mogę powiedzieć, że calkiem zacnie widzę przyszlosc w tej pracy. Tak ze jakby czasemw maju lub czerwcu nie udalo mi sie w ciaze zajsc to do czasu az umowe na stale dostanę, czyli w marcu 2020 to czas mi szybko z moimi chlopakami zleci. Juz sie boje myslec co oni na moj ślub wymysla hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Cieszę się bardzo że Ci praca i ludzie odpowiadają. U mnie pogadać i pośmiać się też jest z paroma osobami ale z poza mojego działu. Do mechaników na herbatkę owocową można iść. Ale na ogół moj zakład strasznie psuje ludzi. Jest jeden temat, sex. W kółko jedno i to samo. Nie powiem bo i mi się niekiedy udziela, ale na dłuższą metę to idzie się pożygać. Ale Ty działaj z nimi z pełną mocą. A twój M nie zazdrosny, że z samymi chłopcami robisz?

marzenia mają wielką moc...

reklama
Cieszę się bardzo że Ci praca i ludzie odpowiadają. U mnie pogadać i pośmiać się też jest z paroma osobami ale z poza mojego działu. Do mechaników na herbatkę owocową można iść. Ale na ogół moj zakład strasznie psuje ludzi. Jest jeden temat, sex. W kółko jedno i to samo. Nie powiem bo i mi się niekiedy udziela, ale na dłuższą metę to idzie się pożygać. Ale Ty działaj z nimi z pełną mocą. A twój M nie zazdrosny, że z samymi chłopcami robisz?

Nie jest zazdrosny bo sam w tym samym miejscu pracuje tylko mijamy się zmianowo żeby zawsze ktoś z młoda był. Tak że M zna wszystkoch chłopaków a i oni czasami się o M pytają tak że luzik :-)

Boże już mniej niz 7 msc do ślubu [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] wszystko na szczescie juz ogarnięte w tej kwestii, zostaly tylko obrączki.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Nie jest zazdrosny bo sam w tym samym miejscu pracuje tylko mijamy się zmianowo żeby zawsze ktoś z młoda był. Tak że M zna wszystkoch chłopaków a i oni czasami się o M pytają tak że luzik :-)

Boże już mniej niz 7 msc do ślubu [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] wszystko na szczescie juz ogarnięte w tej kwestii, zostaly tylko obrączki.

f2wlk6nllyt56xuu.png

U mnie nie było żadnego stresu przed ślubem bo jak się okazało że jestem w ciąży to ogarneliśmy wesele w półtora miesiąca. Nie było czasu się stresować. Nie denerwuj się i Ty bo to radosna chwila i na pewno wszystko pójdzie świetnie.

Do Chorwacj na polwysep Peljesac[emoji4] znalazlam tam cudowna mala miejscowosc schowana w zatoce bez tlumow turystow, ladna stara architektura, do okola wzgorza porosniete winnicami a apartament 10 m od morza[emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak pięknie[emoji173]
Daj prosze namiary, może za rok z maluchem się szarpniemy [emoji7]
W Chorwacji byłam raz i kooocham [emoji173] blisko i pięknie [emoji173]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Jak pięknie[emoji173]
Daj prosze namiary, może za rok z maluchem się szarpniemy [emoji7]
W Chorwacji byłam raz i kooocham [emoji173] blisko i pięknie [emoji173]

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Ja bylam juz 8 razy ale zawsze szukam jakiegos ciekawego miejsca , malo popularnego[emoji16] rok temu byla to wyspa Lastovo...6 godzin promem ze Splitu , koniec swiata , cisza, morze i cykady ...cos pieknego!!!
1516434898-5d8d19abb38631b7-aaaaaa.jpeg

reklama
Aga a namiarow na fajne miejsca mam sporo tak wiec jak cos to sluze pomoca[emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry