reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha, to historyczny wiec o spoilerach nie ma co mówić i mimo twgo, ze się zna wątki warto zobaczyć bo aktorzy super, scenariusz, kostiumy.. no wszystko :)

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Ja włączam telewizor tylko w sobotę tak dla siebie. Bo nie bardzo mam czas siedzieć w dzień w tygodniu a wieczorem do pracy idę także lipa. Jak będę w ciąży to nadrobię i tv i książki i robótki i wszystko.

marzenia mają wielką moc...

reklama
Ja włączam telewizor tylko w sobotę tak dla siebie. Bo nie bardzo mam czas siedzieć w dzień w tygodniu a wieczorem do pracy idę także lipa. Jak będę w ciąży to nadrobię i tv i książki i robótki i wszystko.

marzenia mają wielką moc...
Ja od 2mscy nie mam tv, dekoder padł i jakoś tak nie spieszno nam do naprawy.
Jakoś książki mnie nie wciągają co jest dziwne bo zawsze je połykałam w całości[emoji23] dlatego ratuje sie serialami bo inaczej bym w domu padła. No i kurnik mnie jeszcze ratuje bo kocham kanaste [emoji7]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Ja od 2mscy nie mam tv, dekoder padł i jakoś tak nie spieszno nam do naprawy.
Jakoś książki mnie nie wciągają co jest dziwne bo zawsze je połykałam w całości[emoji23] dlatego ratuje sie serialami bo inaczej bym w domu padła. No i kurnik mnie jeszcze ratuje bo kocham kanaste [emoji7]

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Ja przy moim mlodym to mam jedynie szanse obejrzec jakis serial bo 45 min to jeszcze da mi zyc[emoji16] z obyczajowych polecam Wielkie klamstewka !!! Rewelacja jak dla mnie[emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Nie znałaś tego określenia? Haha i co Ci powiedział wujek google?[emoji23][emoji23][emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Słowo z języka śląskiego :p człowiek nieporadny ale sympatyczny :D ja z podkarpacia i pierwszy raz takie słowo przeczytałam ;)

Słowo z języka śląskiego [emoji14] człowiek nieporadny ale sympatyczny :D ja z podkarpacia i pierwszy raz takie słowo przeczytałam ;)
Wujek Google mo recht, genau! [emoji16][emoji23]

Kurde nie wiedziałam że borok to po śląsku[emoji23] serio myślałam, że to polskie słowo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Dzień dobry dziefczynki! [emoji6] jakie macie plany na sobotke? Ja leżenie na kanapie! Nic mi się dzisiaj nie chce i mam delikatnego kacyka, mąż mnie wczoraj do złego namówił [emoji16] i dzisiaj dogorywanie [emoji57]

reklama
Do góry