reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Elodia jak tam nowa praca? Cały czas nocki?

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nieee. Na poczatku dwa dni szkolen i zastanawianie sie na jaka zmiane mnie dac, dali mnie w ostatecznosci na nocki. A yeraz drugi tydzien nocki juz z moimi stalymi chlopakami bede pracowac (akuratjestem na dziale gdzie 95% to faceci ale przynajmniej jest mega wesolo) tak że teraz od poniedzialku juz popoludnioweczki bede miala no a potem ranki i od nowa 3 2 1 3 2 1 itd :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Nieee. Na poczatku dwa dni szkolen i zastanawianie sie na jaka zmiane mnie dac, dali mnie w ostatecznosci na nocki. A yeraz drugi tydzien nocki juz z moimi stalymi chlopakami bede pracowac (akuratjestem na dziale gdzie 95% to faceci ale przynajmniej jest mega wesolo) tak że teraz od poniedzialku juz popoludnioweczki bede miala no a potem ranki i od nowa 3 2 1 3 2 1 itd :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

No to super. Ja uwielbiam pracować z facetami i pracuje mi się z nimi lepiej :D
Super, że Ci się układa w pracy :)

No to super. Ja uwielbiam pracować z facetami i pracuje mi się z nimi lepiej :D
Super, że Ci się układa w pracy :)

Też wolę z facetami pracować :-) nie dość, że brak plotek jak w przypadku pracy z kobietami, to jeszcze wesolo. No i facet zawsze pomoże, cos przyniesie jak ladnie poproszę no a baby....niekoniecznie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Też wolę z facetami pracować :-) nie dość, że brak plotek jak w przypadku pracy z kobietami, to jeszcze wesolo. No i facet zawsze pomoże, cos przyniesie jak ladnie poproszę no a baby....niekoniecznie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

A u mnie w robocie to w sumie nie wiem kto bardziej plotkuje, ale wychodzi na to że jednak faceci.

marzenia mają wielką moc...

A u mnie w robocie to w sumie nie wiem kto bardziej plotkuje, ale wychodzi na to że jednak faceci.

U mnie na szczescie panowie nie plotkują tylko bardziej robią sobie nawzajem kawaly :-) i nawet mnie w swoje numery wciagaja mimo że nowa w tej pracy jestem tak że od samego poczatku wkrecilam się w tą ekipę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

U mnie na szczescie panowie nie plotkują tylko bardziej robią sobie nawzajem kawaly :-) i nawet mnie w swoje numery wciagaja mimo że nowa w tej pracy jestem tak że od samego poczatku wkrecilam się w tą ekipę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Kawały to i u nas, ale na szczęście mnie nie wciągają w to bo nie mam czasu na takie numery, ganianie się, lanie wodą, rzucanie ciastem itp.

Kawały to i u nas, ale na szczęście mnie nie wciągają w to bo nie mam czasu na takie numery, ganianie się, lanie wodą, rzucanie ciastem itp.

To u mnie raczej by rzucanie się ciastem czy lanie wodą nie przeszlo. Mnie wciagneli w to towarzystwo od poczatku zapewne dlatego, że w tej ekipie jedyną kobieta jestem :-) ale co tam....trzeba się do ludzi odezwac chociaz wiadomo, na pierwszym miejscu praca. Ale po tych dwoch tygodniach w nowej pracy śmialo mogę powiedzieć, że calkiem zacnie widzę przyszlosc w tej pracy. Tak ze jakby czasemw maju lub czerwcu nie udalo mi sie w ciaze zajsc to do czasu az umowe na stale dostanę, czyli w marcu 2020 to czas mi szybko z moimi chlopakami zleci. Juz sie boje myslec co oni na moj ślub wymysla hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Do góry