reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Aga a namiarow na fajne miejsca mam sporo tak wiec jak cos to sluze pomoca[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Super to wez mi poslij albo tu albo na prv takie Twoje ulubione, najlepiej blisko żeby było a nie tam na samym końcu bo odległość tez ważna, no i zeby była kuchnia (czy tam aneks z piecem i lodówka) [emoji14]
Będę wdzięczna [emoji173][emoji173][emoji173]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Super to wez mi poslij albo tu albo na prv takie Twoje ulubione, najlepiej blisko żeby było a nie tam na samym końcu bo odległość tez ważna, no i zeby była kuchnia (czy tam aneks z piecem i lodówka) [emoji14]
Będę wdzięczna [emoji173][emoji173][emoji173]

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Wieczorem albo jutro jak dopadne laptopa wysle Ci[emoji4]

Kurde odcinek6 sezon 4 i juz po Kaśce [emoji23]
Skusiła sie któraś?
5 żona ścięta, czas na 6.
Wybaczcie spam ale jestem w tym serialu zakochana [emoji7]
To jest niemożliwe, że ktoś taki jak Henryk VIII żył kiedyś i wyprawiał takie rzeczy [emoji44][emoji16]
Ostatni kadr odcinka i spadam do obi po kwiatki dla babc;D miłego!

1516439897-f735a37a2b3f819e-aaaaaa.jpeg

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Kurde odcinek6 sezon 4 i juz po Kaśce [emoji23]
Skusiła sie któraś?
5 żona ścięta, czas na 6.
Wybaczcie spam ale jestem w tym serialu zakochana [emoji7]
To jest niemożliwe, że ktoś taki jak Henryk VIII żył kiedyś i wyprawiał takie rzeczy [emoji44][emoji16]
Ostatni kadr odcinka i spadam do obi po kwiatki dla babc;D miłego!

1516439897-f735a37a2b3f819e-aaaaaa.jpeg

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Baby to jednak zawsze mialy przesrane...[emoji23][emoji23][emoji23] ja sie zastanawiam na kichanie on sie z nimi zenil??!!! Jako krol mogl se przeciez na boku pobzykac... Taka refleksja mnie naszla[emoji23][emoji23][emoji23]

Baby to jednak zawsze mialy przesrane...[emoji23][emoji23][emoji23] ja sie zastanawiam na kichanie on sie z nimi zenil??!!! Jako krol mogl se przeciez na boku pobzykac... Taka refleksja mnie naszla[emoji23][emoji23][emoji23]

Ta go akurat zdradziła nie raz, nie mogła mu dac syna i przed ich ślubem tez raczej porządna panienka nie była[emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Hehe...czyli jak to mowia swoj na swego zawsze trafi[emoji23]

On miał zawsze jakis powód
Pierwsza dostal "w spadku" po krolu, starszym bracie, który wcześnie zmarł i ponoć małżeństwa nie skonsumowali.
Ona dala mu 1 córe, Bloody Mary i poronila każda kolejna ciążę.
Ten chcial syna, upatrzyl se jedna ale ona byla mądra i powiedziala ze noe chce byc kochanką i tylko jako zona mu sie odda.
No więc ten chcial unieważnić 1 małżeństwo, królowa nie chciala dac mu rozwodu, papież tez a Anna (ta 2) naciskala i kusila.
Stwierdził chrzanie to-robie sie glowa kościoła i sam se uniewaznie małżeństwo i tak tez zrobil.
Anna (ta 2) dala mu core, syna nie dalo rady. Zaczela go wkurzac i na horyzoncie pojawiła sie 3 wiec oskarzyli ja o zdrade, czary (ponoc poronila chłopca ktory mial jakieś genetyczne wady), i o to ze wspolzyla z bratem i innymi kochankami. Z kochanką mial syna wiec mogl, to Anne oskarżal o wszystko. Ściął ją i wziął se 3, Jane, cud kobita- ale zmarła przy porodzie boroka ale dala mu syna. W żałobie cisneli go ze ma se wziac kolejną i doradcy sugerowali Anne Kliwijska z Niemiec, posłał artyste zeby zrobil portret, zgodzil się. Ona przyjechała i sie okazalo, ze to total pasztet i jej nie chce ale musial bo politycznie tam go cisneli.
Hajtnął się ale sie nie bzykli bo ponoc smierdziala i mu nie stawal na jej widok [emoji23] i tak unieważnil kolejne malzenstwo, a tej dal tytuł siostry [emoji23]
Potwm byla ta mloda 17tka ci tez ja ściął teraz bo go zdradzala no i na koncu ostatnia już ja miał do śmierci[emoji16]

Taka to historia, nieprawdopodobne-a jednak[emoji23][emoji23][emoji23]
Wiec sama widzisz ile miał borok powodów [emoji23][emoji23][emoji23] co jedna to gorsza a jak fajna to mu umierała[emoji23]
[emoji23][emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Pierwsza dostal "w spadku" po krolu, starszym bracie, który wcześnie zmarł i ponoć małżeństwa nie skonsumowali.
Ten chcial syna, upatrzyl se jedna ale ona byla mądra i powiedziala ze noe chce byc kochanką i tylko jako zona mu sie odda.
No więc ten chcial unieważnić 1 małżeństwo, królowa nie chciala dac mu rozwodu, papież tez a Anna (ta 2) naciskala i kusila.
Stwierdził chrzanie to-robie sie glowa kościoła i sam se uniewaznie małżeństwo i tak tez zrobil.
Anna (ta 2) dala mu core, syna nie dalo rady. Zaczela go wkurzac i na horyzoncie pojawiła sie 3 wiec oskarzyli ja o zdrade, czary (ponoc poronila chłopca ktory mial jakieś genetyczne wady), i o to ze wspolzyla z bratem i innymi kochankami. Z kochanką mial syna wiec mogl, to Anne oskarżal o wszystko. Ściął ją i wziął se 3, Jane, cud kobita- ale zmarła przy porodzie boroka ale dala mu syna. W żałobie cisneli go ze ma se wziac kolejną i doradcy sugerowali Anne Kliwijska z Niemiec, posłał artyste zeby zrobil portret, zgodzil się. Ona przyjechała i sie okazalo, ze to total pasztet i jej nie chce ale musial bo politycznie tam go cisneli.
Hajtnął się ale sie nie bzykli bo ponoc smierdziala i mu nie stawal na jej widok [emoji23] i tak unieważnil kolejne malzenstwo, a tej dal tytuł siostry [emoji23]
Potwm byla ta mloda 17tka ci tez ja ściął teraz bo go zdradzala no i na koncu ostatnia już ja miał do śmierci[emoji16]

Wiec sama widzisz ile miał borok powodów [emoji23][emoji23][emoji23] co jedna to gorsza a jak fajna to mu umierała[emoji23]
[emoji23][emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Jak się nie ma czasu na ogladanie serialu to fajnie takie streszczenie przeczytać i już wszystko jasne. [emoji12]

marzenia mają wielką moc...

Jak się nie ma czasu na ogladanie serialu to fajnie takie streszczenie przeczytać i już wszystko jasne. [emoji12]

marzenia mają wielką moc...
Haha, to historyczny wiec o spoilerach nie ma co mówić i mimo twgo, ze się zna wątki warto zobaczyć bo aktorzy super, scenariusz, kostiumy.. no wszystko :)

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama

[emoji23][emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Bidulek z niego straszny[emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry