On miał zawsze jakis powód
Pierwsza dostal "w spadku" po krolu, starszym bracie, który wcześnie zmarł i ponoć małżeństwa nie skonsumowali.
Ona dala mu 1 córe, Bloody Mary i poronila każda kolejna ciążę.
Ten chcial syna, upatrzyl se jedna ale ona byla mądra i powiedziala ze noe chce byc kochanką i tylko jako zona mu sie odda.
No więc ten chcial unieważnić 1 małżeństwo, królowa nie chciala dac mu rozwodu, papież tez a Anna (ta 2) naciskala i kusila.
Stwierdził chrzanie to-robie sie glowa kościoła i sam se uniewaznie małżeństwo i tak tez zrobil.
Anna (ta 2) dala mu core, syna nie dalo rady. Zaczela go wkurzac i na horyzoncie pojawiła sie 3 wiec oskarzyli ja o zdrade, czary (ponoc poronila chłopca ktory mial jakieś genetyczne wady), i o to ze wspolzyla z bratem i innymi kochankami. Z kochanką mial syna wiec mogl, to Anne oskarżal o wszystko. Ściął ją i wziął se 3, Jane, cud kobita- ale zmarła przy porodzie boroka ale dala mu syna. W żałobie cisneli go ze ma se wziac kolejną i doradcy sugerowali Anne Kliwijska z Niemiec, posłał artyste zeby zrobil portret, zgodzil się. Ona przyjechała i sie okazalo, ze to total pasztet i jej nie chce ale musial bo politycznie tam go cisneli.
Hajtnął się ale sie nie bzykli bo ponoc smierdziala i mu nie stawal na jej widok [emoji23] i tak unieważnil kolejne malzenstwo, a tej dal tytuł siostry [emoji23]
Potwm byla ta mloda 17tka ci tez ja ściął teraz bo go zdradzala no i na koncu ostatnia już ja miał do śmierci[emoji16]
Taka to historia, nieprawdopodobne-a jednak[emoji23][emoji23][emoji23]
Wiec sama widzisz ile miał borok powodów [emoji23][emoji23][emoji23] co jedna to gorsza a jak fajna to mu umierała[emoji23]
[emoji23][emoji23]