O'Hara
Fanka BB :)
Paniii prezez kuwa co to za wizje ?
Przesz żartuje kuwa! Ja się tak łatwo nie poddam!! I never kuva ever nie kupie sobie cziłała [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paniii prezez kuwa co to za wizje ?
No ja myśle panciuPrzesz żartuje kuwa! Ja się tak łatwo nie poddam!! I never kuva ever nie kupie sobie cziłała [emoji23]
Przesz żartuje kuwa! Ja się tak łatwo nie poddam!! I never kuva ever nie kupie sobie cziłała [emoji23]
Haha ja nie chce ani cziłały ani nic . Ja chce śmierdzące kupa i mlekiem różowe dzieciątko !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym na pewno chciała, żeby był przy mnie na początku. Ale gdyby już doszło do akcji głównej, to niech uciekaLink do: "Mężczyźni nie powinni widzieć porodu": mówi lekarz położnik i ma na to kilka mocnych argumentów
Co Wy na to ? Jakie Wasze zdanie ?
Ja uważam , ze to nie dla faceta . Męża bym nie chciała przy porodzie .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Link do: "Mężczyźni nie powinni widzieć porodu": mówi lekarz położnik i ma na to kilka mocnych argumentów
Co Wy na to ? Jakie Wasze zdanie ?
Ja uważam , ze to nie dla faceta . Męża bym nie chciała przy porodzie .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja rodziłam sama i za drugim też będe sama
HahaMoja ty bohaterko [emoji847]