reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kupie sobie cziłała i będę go wozić w wózeczku i wołać: „No chodz do mamusi, chodź!” [emoji23]
Ejjjj ja mam chihuahua :D i jak urodze nie przestanę do niego mówić chodź do mamusi :) ale są jak dzieci te psy :)

f2w3csqvilsnamac.png

reklama
Link do: "Mężczyźni nie powinni widzieć porodu": mówi lekarz położnik i ma na to kilka mocnych argumentów

Co Wy na to ? Jakie Wasze zdanie ?
Ja uważam , ze to nie dla faceta . Męża bym nie chciała przy porodzie .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja bez meza nie poszlabym rodzic bo wole zeby ktos czuwal nade mna w tak ekstremalnej sytuacji... Przyjaciolka zdecydowala sie rodzic bez meza bo wiadomo bylo ze dziecko umrze, w szpitalu olali ja...malo tez nie umarla bo odlepilo sie jej lozysko...podwojna trauma!!! Znam jeszcze kilka takich historii... Nie jest mi tam chlop potrzebny zeby pot ocierac albo gadac slodkie pierdoly tylko polnowac sytuacji kiedy ja nie bede soba...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Chce publicznie oglosic, ze jesli tylko zajde to moge wymiotowac przez 9 miesiecy i zlego slowa nie powiem, chociaz wiem, ze to koszmar ale dam rade tylko niech do cholery ta wredna malpa nie przyjdzie[emoji120][emoji120][emoji120]

Przypomnę Ci te słowa jak będziesz w ciazy

Wracam dzisiaj do domu, z takim oto prezentem dla męża mego bo wczoraj musiał sam spać bo matkę swą rodzoną niańczyłam [emoji23]
1516215173-97c67f984cb20305-aaaaaa.jpeg

"no nareszcie jesteś, a następnym razem albo wracasz do domu albo ja jadę z Tobą" [emoji23] piwa "powrót Królowej" nie było :( [emoji16] ah.. się chłopina stęsknił, ja zresztą też.
Podziwiam tych, których mężowie wyjeżdżają.. ja chyba jestem na to za słaba.
Miłego wieczoru laski!
Ja wszamałam pół talerza kanapek z pastą jajeczną i wszystkii warzywami, ktore byly w lodówce i teraz musze moje zwłoki wywalić do wyra bo padam na zbity.

Co do porodu to tez zostawiam to w gestii meza, on zadecyduje ale z tego co wiem to chyba jest na tak.

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Ja bez meza nie poszlabym rodzic bo wole zeby ktos czuwal nade mna w tak ekstremalnej sytuacji... Przyjaciolka zdecydowala sie rodzic bez meza bo wiadomo bylo ze dziecko umrze, w szpitalu olali ja...malo tez nie umarla bo odlepilo sie jej lozysko...podwojna trauma!!! Znam jeszcze kilka takich historii... Nie jest mi tam chlop potrzebny zeby pot ocierac albo gadac slodkie pierdoly tylko polnowac sytuacji kiedy ja nie bede soba...

Święte słowa, też uważam że dobrze mieć podczas porodu kogoś zaufanego, bo jeśli wszystko przebiega dobrze to super, ale jeśli pojawiają się jakieś komplikacje to później nikt nie chce wierzyć rodzącej że np. lekarz czegoś nie dopilnował lub przeoczył a tak przynajmniej ktoś czuwa i obiektywnie może ocenić sytuację, zgadzam się z Tobą całkowicie

Straszna historia [emoji22] aż mnie w dołku ściska. Współczuje Twojej przyjaciółce ☹️

reklama
Do góry