reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie widzę co wrzucilas?

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Ogólnie nic nie straciłaś, bo oprocz prolaktyny i testosteronu nic z tego nie ogarniam [emoji16]

reklama
Maz wraca juz jutro ale ja chce byc juz wbtej ciazy bo mnie cholera wezmie!!! Wkur...sie kiedy slysze opowiesci np. ze kumpel se od tak dzieclo zrobil za jednym razem i daje mi jeszcze " dobre rady" , ze trzeba na luzie i takie tam...[emoji43] no ***** ile mozna!!??

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
To wku.rwia najbardziej. Szczególnie, jak słyszę to 'trzeba wyluzować, wyłączy głowę. Na urlop se jedź.' to ręce opadaja.
A dziś to wogole jakieś apogeum. Przez cały dzień zjadłam tylko jedna kromkę i dwa biszkopty...

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Kati w ogóle jak Ty się tak dowalilas z tym zapaleniem? Bo nie dość, że mdłości u Ciebie to jeszcze choroba :(

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Chce publicznie oglosic, ze jesli tylko zajde to moge wymiotowac przez 9 miesiecy i zlego slowa nie powiem, chociaz wiem, ze to koszmar ale dam rade tylko niech do cholery ta wredna malpa nie przyjdzie[emoji120][emoji120][emoji120]

Chce publicznie oglosic, ze jesli tylko zajde to moge wymiotowac przez 9 miesiecy i zlego slowa nie powiem, chociaz wiem, ze to koszmar ale dam rade tylko niech do cholery ta wredna malpa nie przyjdzie[emoji120][emoji120][emoji120]

Wchodzę w to z Tobą! Tak nam dopomóż Bóg!! [emoji120][emoji4]

Odliczam do testu i jakos czuje, ze znowu bedzie wielkie rozczarowanie[emoji22] jak zwykle cycki bola, brzuch kluje i ciagnie to znowu jak na @ czyli wielkie g... z tego bedzie[emoji34][emoji34][emoji34] cale zycie czlowiek ma kurde pecha[emoji51][emoji51][emoji51] maruda dzis jestem... A Ty jak tam?

Lili u mnie podobny stan , wszystko jak przed cholerna małpa :(
Ale jak nie styczen to luty bedzie szczęśliwy [emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To wku.rwia najbardziej. Szczególnie, jak słyszę to 'trzeba wyluzować, wyłączy głowę. Na urlop se jedź.' to ręce opadaja.

Kati w ogóle jak Ty się tak dowalilas z tym zapaleniem? Bo nie dość, że mdłości u Ciebie to jeszcze choroba :(

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba wirus. Syn to przed świętami miał..

Dziewczyny a ja Wam życzę żebyście nie miały ani wymiotów ani nawet nudności. My babki dla dziecka zniesiemy wszystko, ale to straszna męczarnia.
Ja już tak schudłam...
1516206887-6a4cee6d5b6130f4-aaaaaa.jpeg
1516206892-b9e83e5eaf6524a4-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry