reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Straszna historia [emoji22] aż mnie w dołku ściska. Współczuje Twojej przyjaciółce ☹️
No niestety...ja bylam w 8 miesiacu ciazy kiedy to sie stalo i przezylam strasznie bo to moja przyjaciolka od zawsze...okropna tragedia a podejscie personelu straszne...blagala ich o pomoc bo wiedziala, ze cos jest nie tak...wczesniej urodzila dwojke dzieci...a oni ja olali...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

No niestety...ja bylam w 8 miesiacu ciazy kiedy to sie stalo i przezylam strasznie bo to moja przyjaciolka od zawsze...okropna tragedia a podejscie personelu straszne...blagala ich o pomoc bo wiedziala, ze cos jest nie tak...wczesniej urodzila dwojke dzieci...a oni ja olali...

A jak chodziła do lekarza to też wszystko było ok?

Na paste z tuńczyka mam ochote ;) ogórki korniszony czy kiszone na tarce odciskasz, dajesz jajka tez na tarce, tunczyk w puszce do tego, majonez sól pieprz. POEZJA SMAKU :D

A jak chodziła do lekarza to też wszystko było ok?
Nie...wiedzieli, ze cos sie zlego dzieje, nerki jej przestawaly pracowac i ogolnie to od 5 miesiaca dzialo sie juz zle, kiedy zaczynala rodzic to wiedziala, ze dziecko umrze i to jest wlasnie takie straszne!!! Musiala przez to przejsc a lekarze i polozne zamiast starac sie pomoc jej w tej traumie to olali sprawe...

A w ogóle w szpitalach maja wyje***ne na wszytsko i wszyststkich. Przekonałam się o tym jak mój tata umierał. Szkoda słów! Zero empatii! Ciężko o dobry personel w szpitalach.

reklama
1516217332-3b27388ff30c7548-aaaaaa.jpeg

A ja piwko .
Wasze zdrówko myszki !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry