reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Straszna historia [emoji22] aż mnie w dołku ściska. Współczuje Twojej przyjaciółce ☹️
No niestety...ja bylam w 8 miesiacu ciazy kiedy to sie stalo i przezylam strasznie bo to moja przyjaciolka od zawsze...okropna tragedia a podejscie personelu straszne...blagala ich o pomoc bo wiedziala, ze cos jest nie tak...wczesniej urodzila dwojke dzieci...a oni ja olali...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

No niestety...ja bylam w 8 miesiacu ciazy kiedy to sie stalo i przezylam strasznie bo to moja przyjaciolka od zawsze...okropna tragedia a podejscie personelu straszne...blagala ich o pomoc bo wiedziala, ze cos jest nie tak...wczesniej urodzila dwojke dzieci...a oni ja olali...

A jak chodziła do lekarza to też wszystko było ok?

Na paste z tuńczyka mam ochote ;) ogórki korniszony czy kiszone na tarce odciskasz, dajesz jajka tez na tarce, tunczyk w puszce do tego, majonez sól pieprz. POEZJA SMAKU :D

A jak chodziła do lekarza to też wszystko było ok?
Nie...wiedzieli, ze cos sie zlego dzieje, nerki jej przestawaly pracowac i ogolnie to od 5 miesiaca dzialo sie juz zle, kiedy zaczynala rodzic to wiedziala, ze dziecko umrze i to jest wlasnie takie straszne!!! Musiala przez to przejsc a lekarze i polozne zamiast starac sie pomoc jej w tej traumie to olali sprawe...

A w ogóle w szpitalach maja wyje***ne na wszytsko i wszyststkich. Przekonałam się o tym jak mój tata umierał. Szkoda słów! Zero empatii! Ciężko o dobry personel w szpitalach.

reklama
1516217332-3b27388ff30c7548-aaaaaa.jpeg

A ja piwko .
Wasze zdrówko myszki !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry