reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny
Od zobaczenia dwuch kresek byłam co 5 min w toalecie w obawie że cos sie dzieje. Od tygodnia latam w nadziei że zacznę krwawić bo lepiej naturalnie niż...
Ech jak ciąża dobrze sie rozwijała to krwawienie i koniec a jak są komplikacje to sucho... Taka ironia losu.
Jutro mam usg i badania krwi w szpitalu, pewnie zrobia betę i dadzą mi jakieś piguły na poronienie
frown.gif

Chociaż tu w uk może będą mi kazali czekać...
Ja wierze ze po prostu tego ciałka żółtego doktor nie zauważyła... Jak by sie bez ciałka rozwinął kropek aż do tego tygodnia? A serduszka mogło jeszcze nie byc w tym czasie. Takze trzymam kciuki zeby była jutro wielka niespodzianka!

no i krwawie
Boże jaki ból czuje w sercu.
Strasznie mi przykro.... :(

Kotek,asia669 bardzo mi przykro z powodu Waszych strat.Wspolczuje Wam bardzo.To wszystko jest takie niesprawiedliwe.Trzymajcie się kobietki.

dziewczyny...
żadne słowa nie ukoją Waszego bólu....nie zmniejszą poczucia straty.... :sad:
pamiętajcie, że my tu jesteśmy....wspieramy....zawsze wysłuchamy.....

Jestesmy z Wami Kochane zawsze mozecie sie wygadac i wyplakac :( my płaczemy dziś z Wami :( trzymajcie się i bądźcie silne, pamiętajcie, że każde doświadczenie, nawet to zle i okrutne, buduje nas, nasze charaktery i stajemy sie jeszcze silniejsze, a przyjdzie czas, ze każda z nas obudzi sie pewnego pieknego poranka i będzie naprawde szczęśliwa, bo każda z nas na to całkowicie zasługuje :* tego wam zycze kochane, glowka do gory, jutro kolejny dzień, kolejne możliwości:*

reklama
Do góry