reklama
sancia880
Fanka BB :)
Eh a moze serce sie jeszcze pojawi?Mój zarodeczek tydzień temu jeszcze żył, nie było jeszcze ( 5 tyg 6 dni) serduszka ale wzrost miał odpowiedni do wieku 2.8cm ale bez pęcherzyka żoltkowego nie ma szans przeżycia. Codziennie robie testy ciążowe a krecha coraz mocniejsza Beta powinna spadać a tu nic, ani krwawienia, ani konca objawow ciążowych nie widać, No ale jak beta nie spada to i objawy nie znikną
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
sancia880
I ja miałam bole straszne:-)Poczekaj spokojnie
Tak tylko napisalam zebys nie miala wrazenia, ze sobie wkrecasz objawy i ze Ci na mozg pada Ja bylam pewna, ze sobie wymyslam no bo prawie wszystkie dziewczyny pisaly, ze nic nie czuly podczas implantacji. Skoro one nic nie czuly to bylam pewna, ze sobie wkrecam ten objaw. A sie okazalo, ze sobie nie wkrecalam i byla to implantacja. Byly to bardzo czeste i mocne klucia w podbrzuszu trwajace jakies 4-5 dni. Zaczely sie wlasnie jakos 6 dni po owu.
3 mam kciuki.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Nevka
Kotek - przytulam mocno! :* :*
Czujesz w sercu pustkę
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Czujesz w sercu pustkę
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Victoria30
Kotek jestesmy z Toba caly czas :*
Kotek tak mi przykro... tulam mocno [emoji9]no i krwawie
Boże jaki ból czuje w sercu.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Oh Kotek, przykro mino i krwawie
Mnie za to szlag jasny trafil. Mama mojej przyjaciółki, ktora byla i dla mnie jak matka - tak sie do niej zwracalam - poprostu zawiodla mnie na calej linii. Ja zawsze wiedzialam, ze cos z nia nie tak, może alkohol jej mozg tak wyzarl... Musze zrobić listę gości weselnych, wiec zapytalam czy sie pokaze, powiedziala, ze nie, bo tam bedzie alkohol, a ona (po raz 1000) przestaje pic. Ok. Rozumiem. Wiec pytam czy do urzedu przyjdzie. Nie, bo po co jak na wesele nie idzie? (jak moja przyjaciolka brala slub bez niej, bo w szwecji, malo jej nie zagadala na smierc, bo nie bylo jej tam. Pozniej bez przerwy zarzekala sie, ze musi byc na slubie drugiej corki - mnie- i nie odpusci) wkurzylam sie, ale nie to nie, trudno. Pytam sie jej mlodszej corki - lat 15 - czy bedzie, a ona w placz, ze mama jej nie pozwala. Zamurowalo mnie. Pytam sie mamy czemu, uslyszalam, ze Gosia napewno sie upije, a ja bede miala problem. Poprostu myslalam, ze krew mnie zaleje. Przeciez ja bede, jej siostra i kupa dorosłych. Poza tym nawet ta 15 latka ma wiecej rozumu niz mama. Pozniej za to dowiedzialam się, ze byla awantura, bo Gosia bardzo chce byc, a mama powiedziala, ze nie dostanie ani sukienki, ani butow, bo jej sie nie nalezy. A ta jak chleje i 3 tygodnie jest w ciagu alkoholowym za pieniadze z renty dla Gosi po tacie to jej sie nalezy?! Boziu, sily juz nie mam, plakac mi sie chce, pieprznac tym wszysykim w cholere takie babska maja dzieci i maja je w dupie, a my to co?!
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kotek, ja też czekam na poronienie. W sobotę beta była 13,2. Dziś 3,5. To mój kolejny aniołek.no i krwawie
reklama
BozeKotek, ja też czekam na poronienie. W sobotę beta była 13,2. Dziś 3,5. To mój kolejny aniołek.