Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To rzeczywiście moze byc to! Trzymam kciukiBertha, obstawiam 4 albo 5, więc dosyć wcześnie jednak, ale nie aż tak wcześnie, żeby można było implantację wykluczyć, dlatego się zastanawiam. Mam 3 ciąże za sobą, nie pamiętam wprawdzie czy miałam jakieś kłucia (i w sumie to nieistotne, bo po porodzie bardzo wiele się zmieniło w kwestii funkcjonowania mojego organizmu), w każdej testy mi wychodziły bardzo wcześnie, więc i implantacja musiała być wcześnie - może taka moja natura.
U mnie historia jest taka ze ok 1,5 roku sie nie zabezpieczaliśmy bez starań, i w czerwcowym cyklu 2015 zaszłam w ciąże. Straciłam ja w ok 6t5d. Zabieg 7.09.2015.Bertha witaj.Teraz pozostaje Ci czekac do terminu @.Oby nie przylazla.Nie cierpie tej fazy poowulacyjnej- trzyma w starsznym napieciu.A długo się starasz?
Cześć. My dziś cały dzień poza domem. U nas pogoda odpisała, słoneczko przez cały dzień na błękitnym niebie.
Dziś mam już ostatni dzień z maratonu starań- mam nadzieję, że grudzień będzie nasz
Jeśli nie to przy następnym cyklu zakupie testy owu. .. polecacie jakieś?
Witam wszystkie nowe dziewczyny i powodzenia w staraniach żebyśmy mogły po kolei dopisywać się do grup: styczniowki...itd
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom[/QUOTE/]
Ja w tym cyklu używałam testów owulacyjnych paskowych i płytowych żeby potwierdzić owulacje, osobiście bardziej polecam te drugie bo w paskowych często nie byłam pewna czy linie są tak samo nasycone czy nie. Nie pamiętam teraz jakiej firmy ale mogę sprawdzić, mi pokazały prawdę
82 strony??? Dziewczyny, ale macie tempo.... dopiero co było 10!
Słuchajcie, czy przy implantacji zdarza się kłucie w macicy? Dzisiaj miałam takie kłucia jakby mi ktoś przeciągał nitkę i pewnie łatwo Wam się domyślić, jakie pokłady nadziei to we mnie wzbudza...