reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux a ja dzis robie lasagne i do tego winko.Potem pójdziemy z małym na podwórko.Jest po chorobie wiec trzeba na niego uważać.A mnie tez jakieś przeziębienie chwyciło.

Hej!

Korzystamy na maxa z pięknej pogody, więc czasu mało na komputer.

Widzę, że grono poczekalni się powiększa :D fajnie, że nie jestem sama :p

Słońca wszystkim!!!! :D

Ja sobie obiecałam ze nie będę się wsłuchiwać w swoj organizm w fazie poowulacyjnej a jak coś będzie mnie bolało to mam stawiać się do pionu ze to na @.Ile cykli mialam ze sie nakrecalam a tu nic z tego.A jak zachodzilam to nawet niewiedzialam o tym.Dopiero po glebszej analizie juz po tescie wiedzialam ze mialam jakus objaw ciążowy.

Olciaaa Kacha10 juz jesteście wpisane ;)

Katia89 w poczekalni są również staraczki które jak na razie nie podały danych do tabelki ;)

Noooo to kolejną w tabelce jestem ja.... Z najbliższym terminem @ ..

reklama
Do góry