reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fabimama dzięki :)

ale piękna pogoda, jedziemy na spacer do Pszczyny, trzeba korzystać, miłego dnia kobietki ! ;)

reklama
Spark - Przyczyną !!! A skąd jesteś? Ja lata temu jezdIlam tam z rodzicami do znajomych. Piękny park tam był... Nie wiem jak teraz ;)

Ufff pisprzatane , obiad dla dzieci w piekarniku. Ja właśnie zjadlam... Ziemniaczki pieczarki celu ka na patelni i jajo;) i to wszystko dietetyczne ;)

Witam się!

Jej waga na szczęście mimo świat poszła w dol;) ja właśnie skacze koktail truskawkowy z mlekiem kokosowym + siemię lniane na 2 dniadanko ;) dziś posiłki przesunelam o godzinę co by na imprezie od 20 nie głosować ;)

Dylana witaj wśród nas;)

kruczyca - to trzymamy kciuki za następne dni płodne aby były owocne;) pidaj proszę nowy termin @ do tabelki.

Karolina !! Hop hop jak samopoczucie? Zapowiada się @ ?

Spark wpusalam Cię do tabelki;)

Lux może badania nie będą potrzebne &&&&.

Renia.. @ przyszła ? Nowy termin po proszę.

Kobietki które jeszcze nie są w tabelce a chcą być ;) po proszę o dane ;) tabelka jest na 1 stronie tematu w 1 poście.

Ja biorę się za porządku .. Ehhh nie lubię!
Kolejna @ 30.04

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

No tak... Tyle się starac żeby jej nie było a tak się liczy i sprawdza czy nie przyszla

Oj tak ..I to uczucie rozdarcia - nie do zniesienia. Bo człowiek wie, że czasu nie cofnie i w ciąży już nie jest i nie chce zamykać tego tematu ale i też chce zacząć nowy etap. Nie wiem czy zrozumiecie....

Oj tak ..I to uczucie rozdarcia - nie do zniesienia. Bo człowiek wie, że czasu nie cofnie i w ciąży już nie jest i nie chce zamykać tego tematu ale i też chce zacząć nowy etap. Nie wiem czy zrozumiecie....
Rozumiem doskonale NeSSi... Powinnaś być w ciazy oglądać swoje usg, planowac wszystko, a czekasz na okres którego miało nie być przez kolejny rok... Uczucie straszne

Nessi bardzo dobrze Cię rozumie, u mnie bedzie za chwile 5 miesiecy odkad musieli mi rozwiazac ciaze.Serce dziedziatku przestalo bic w 9- tyg.Ja nic o tym nie wiedzialam, chodziłam sobie jeszcze 3 tyg.Z objawami ciazowymi, brzuch mi nawet rosl, planowalam i przyzwyczajam sie ze znow bede mama.W 12 tyg.dowiedzialam sie ze nic z tego.Straszny ból, też potem nie mogłam doczekać się @.Dostałam ja 25 dni po zabiegu.Na kobiety w ciąży i niemowlaki nie mogłam patrzec. Jak widzę takie malutkie dziecko nasuwa mi się pytanie dlaczego moje nie miało szansy żyć, dlaczego tak się stało przecież pierwsza ciąża była idealna, dziecko zdrowe, silne, duże a teraz taka wielka strata.Przez miesuac nie mogłam się odzwyczaic ze nie jestem w ciąży.Wsluchiwalam się w swój organizm.Najgorsza jest huśtawka hormonalna.Jest mega parcie ze chce się być już w ciąży a tu nawet starać się nie można bo trzeba odczekać swoje.My już 2 cykle sie staraliśmy i narazie nic z tego.Chce odzyskać to co straciłam.Jak już dostaniesz okres to myślę ze poczujesz się lepiej ( u mnie tak bylo).A ile masz dni po poronieniu?

reklama

Ness pamiętam doskonale to uczucie. Bardzo mi przykro :(.

Ja to w ógle byłam w jakiejś kuriozalnej sytuacji po łyżeczkowaniu. Leżałam na sali z ciężarnymi podpiętymi do ktg i całą noc słuchałam, jak biją serca ich dzieci, a mojego już nie było. Tortura psychiczna! Na dodatek rano był...Dzień matki, którą ja nie byłam ;(.

Do góry