Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kolejna @ 30.04Witam się!
Jej waga na szczęście mimo świat poszła w dol ja właśnie skacze koktail truskawkowy z mlekiem kokosowym + siemię lniane na 2 dniadanko dziś posiłki przesunelam o godzinę co by na imprezie od 20 nie głosować
Dylana witaj wśród nas
kruczyca - to trzymamy kciuki za następne dni płodne aby były owocne pidaj proszę nowy termin @ do tabelki.
Karolina !! Hop hop jak samopoczucie? Zapowiada się @ ?
Spark wpusalam Cię do tabelki
Lux może badania nie będą potrzebne &&&&.
Renia.. @ przyszła ? Nowy termin po proszę.
Kobietki które jeszcze nie są w tabelce a chcą być po proszę o dane tabelka jest na 1 stronie tematu w 1 poście.
Ja biorę się za porządku .. Ehhh nie lubię!
No tak... Tyle się starac żeby jej nie było a tak się liczy i sprawdza czy nie przyszlaA ja się pierwszy raz w życiu swojej @ doczekać nie mogę. Dziwne uczucie ...
No tak... Tyle się starac żeby jej nie było a tak się liczy i sprawdza czy nie przyszla
Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom
Rozumiem doskonale NeSSi... Powinnaś być w ciazy oglądać swoje usg, planowac wszystko, a czekasz na okres którego miało nie być przez kolejny rok... Uczucie straszneOj tak ..I to uczucie rozdarcia - nie do zniesienia. Bo człowiek wie, że czasu nie cofnie i w ciąży już nie jest i nie chce zamykać tego tematu ale i też chce zacząć nowy etap. Nie wiem czy zrozumiecie....
Oj tak ..I to uczucie rozdarcia - nie do zniesienia. Bo człowiek wie, że czasu nie cofnie i w ciąży już nie jest i nie chce zamykać tego tematu ale i też chce zacząć nowy etap. Nie wiem czy zrozumiecie....