reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej :)

To czekamy na wasze testowanie ją miałam takie kłucia że nie mogłam się wyprostować :))

Ją się pochwalę że w końcu @ mi się zaczęła ;D w nocy mnie żołądek bolał i rano też myślałam że to jakieś zatrucie ale dostałam @ i przestał bolec :p

reklama
Witam :) ja już od rana pilnuje dzieci. Padnieta po imprezie. Jeszcze wczoraj tragiczny dzień... W prawej ręce pocidlam palce a lewą poparzylam! Przyjaciółką przyjechała mi włosy umyć i wyprostować ... Masakra.

Znowu pada deszcz od rana...
Kruczyca jyz zmieniam.
Bertha witamy!!!!!!
Olciaaa to super! Teraz już spokojnie możesz zacząć starania ;)
Takie kłucia jak najbardziej mogą być zagniezdzenuem.... Ale tez nie. Ja tak miałam w 2015 podczas starań.. I niestety nic nie było. Trzumam za ciebie kciuki aby to było jednak TO ;)

Miłego dnia

reklama
Do góry