reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny a mam takie głupie pytanie [emoji16][emoji16] bo ostatnio gdzieś wyczytałam, ze ślina ma zły wpływ na spermę. Czyli, ze co? Zero seksu oralnego?! [emoji57] czy już popadam w paranoje?

reklama
Dziewczyny a mam takie głupie pytanie [emoji16][emoji16] bo ostatnio gdzieś wyczytałam, ze ślina ma zły wpływ na spermę. Czyli, ze co? Zero seksu oralnego?! [emoji57] czy już popadam w paranoje?
Haha jakiś msc temu ktos tutaj o to pytał[emoji16] pewnie jeśli ma jakikolwiek wpływ to w tak znikomych ilościach że ja bym sie o to nie martwiła
Chyba że bym chciała po numerku kogoś na dziecko złapać (jesli wiesz o co mi chodzi [emoji23][emoji23][emoji23]) to tak ale w naszych "domowych" warunkach raczej nie [emoji14]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Nie ma głupich pytań ale ja na nie znam odpowiedzi ;)

Ja zaraz jade z bratem do miasta, bo musze ogarnąć temat dnia babci i dziadka bo totalny nieogar w tym roku, i kolejne noworoczne postanowienie mi sie nasuwa- wsiąść w auto i zacząć znowu jeździć autem a nie żeby brat mnie odrzucał, no ale w ciąży nie jezdzilam a po ciąży jeszczs bardziej nie bylo jak. Dzi€kuje za uwage ;)

Nie ma głupich pytań ale ja na nie znam odpowiedzi ;)

Ja zaraz jade z bratem do miasta, bo musze ogarnąć temat dnia babci i dziadka bo totalny nieogar w tym roku, i kolejne noworoczne postanowienie mi sie nasuwa- wsiąść w auto i zacząć znowu jeździć autem a nie żeby brat mnie odrzucał, no ale w ciąży nie jezdzilam a po ciąży jeszczs bardziej nie bylo jak. Dzi€kuje za uwage ;)

Spoko, to dawaj znać kiedy będziesz jeździć. Nie będziemy wychodzić z domów [emoji16][emoji16]

reklama
Do góry