O'Hara
Fanka BB :)
Ja uważam, że można zjeść wszystko tylko nie fure także jedz
Przekonalas mnie! [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja uważam, że można zjeść wszystko tylko nie fure także jedz
Jakoś tak czuje ale z godnością to przyjmuje widocznie tak ma być. Mam małe dziecko może nie pora, nie będe histeryzowaćA tej już bzykanko w głowie, mało Ci? jaki następny cykl? Po takim maratonie to ty musisz być w ciąży!! [emoji16]
Jakoś tak czuje ale z godnością to przyjmuje widocznie tak ma być. Mam małe dziecko może nie pora, nie będe histeryzować
No właśnie się zastanawialam czy jak juz zajde czy się gdziekolwiek przenosic, o czym tam gadac przeciez o dzieciach ciazy porodzie wiem wszystko haha i nic mnie nie zdziwi a tu tak spoko jestNo a poza tym tak nam tutaj dobrze, ze po co się spieszyć
Tak trzymać napewno będzie dzidziaA ja się stresuje ta czwartkowa wizytą małża, tak jakbym to miała ja iść No ale kit! Przygotowuje się na wszystko i wole wiedzieć jaka jest sytuacja. Przyjmę to z godnością. Tez nie będę histeryzować!
Siedze w robocie wkurwiona bo mam kontrole NIK-u a do tego remont na pietrze wiec zimno, glosno i pelno pylu[emoji51][emoji51][emoji51] brzuch mnie boli, cycki bola a zwlaszcza sutki i mam agresora bo czuje ze za tydzien @ przyjdzie[emoji35][emoji35][emoji35] a tak to ok[emoji8][emoji8][emoji8]@lili78 a Ty jak tam?
Tak trzymać napewno będzie dzidzia
Ty to ja mam tylko u siebie pewnosc ze bedzie@Siedze w robocie wkurwiona bo mam kontrole NIK-u a do tego remont na pietrze wiec zimno, glosno i pelno pylu[emoji51][emoji51][emoji51] brzuch mnie boli, cycki bola a zwlaszcza sutki i mam agresora bo czuje ze za tydzien @ przyjdzie[emoji35][emoji35][emoji35] a tak to ok[emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom