reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Siedze w robocie wkurwiona bo mam kontrole NIK-u a do tego remont na pietrze wiec zimno, glosno i pelno pylu[emoji51][emoji51][emoji51] brzuch mnie boli, cycki bola a zwlaszcza sutki i mam agresora bo czuje ze za tydzien @ przyjdzie[emoji35][emoji35][emoji35] a tak to ok[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

To super, ze Ok! [emoji23]

reklama
No właśnie się zastanawialam czy jak juz zajde czy się gdziekolwiek przenosic, o czym tam gadac przeciez o dzieciach ciazy porodzie wiem wszystko haha i nic mnie nie zdziwi a tu tak spoko jest
Żadnego przenoszenia! Tu jest fajnie [emoji173] ciężarnych stąd nie wyzwalają przeciez, nie?:)

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Przed @ lapie wode a po jej schodzi wiec spokojnie moze byc 2kg mniej[emoji12]

Ja łapie wode tez jak pojem sobie czasami smieciowego jedzenia albo za duzo weglowodanow[emoji33] ale wystarczy kilka dni " czystej michy" i lece w dol na wadze a tak na marginesie to dobrze jest mierzyc obwody bo to jest bardziej miarodajne niz waga

Ja łapie wode tez jak pojem sobie czasami smieciowego jedzenia albo za duzo weglowodanow[emoji33] ale wystarczy kilka dni " czystej michy" i lece w dol na wadze a tak na marginesie to dobrze jest mierzyc obwody bo to jest bardziej miarodajne niz waga

O mosz nie wiedziałam :) danke Ci fest

Dokładnie zawsze to mojej mamie powtarzam ale ona nie da se powiedzieć:/ wiecznie tylko te wage sprawdza i sie wkurza "bo wczoraj miałam kilo mniej".. ah
A ja dzisiaj mam kolędę, a taki bajzel [emoji23][emoji24] noe chce mi się sprzątać... jestem taka spiaca
Co do jedzenia to ja od zawsze jem "tak sobie", choc ostatnio przeraża mnie ciągotka do coli.. nigdy jej nie lubiłam, tolerowałam ją tylko w towarzystwie whisky i popcornu w kinie, a tak od miesiąca ciągle mam na nią smaka :/ musze isc na odwyk od takich śmieci i wziąć sie za siebie, 4ms i 1.9kg do przodu i to po świętach ale trzeba zacząć uważać vo sie je i pije

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Dokładnie zawsze to mojej mamie powtarzam ale ona nie da se powiedzieć:/ wiecznie tylko te wage sprawdza i sie wkurza "bo wczoraj miałam kilo mniej".. ah
A ja dzisiaj mam kolędę, a taki bajzel [emoji23][emoji24] noe chce mi się sprzątać... jestem taka spiaca
Co do jedzenia to ja od zawsze jem "tak sobie", choc ostatnio przeraża mnie ciągotka do coli.. nigdy jej nie lubiłam, tolerowałam ją tylko w towarzystwie whisky i popcornu w kinie, a tak od miesiąca ciągle mam na nią smaka :/ musze isc na odwyk od takich śmieci i wziąć sie za siebie, 4ms i 1.9kg do przodu i to po świętach ale trzeba zacząć uważać vo sie je i pije

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Eee 2kg to chyba nie tak zle! Ja bez ciąży przez święta tyle wrzuciłam :) conajmniej... :)

Do góry