reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak mój stary był na szkoleniu a ja myślałam że mam płodne dni to w nocy przyjechał ponad400 km na bzykanko rano jeszcze raz i pojechał. Dacie radę zwolnienie lek to też dobry pomysł a jak dlugo potrwa takie życie na odległość?
Zobaczymy jak dlugo...[emoji26]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry, czy ktoras moze mnie jeb**ć w glowe? Od rana wkrecam sobie, ze mam niepękające pęcherzyki i owulacji nie będzie :) prosze postawic mnie do pionu :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Musimy se wizualizowac , ze jestesmy plodne jak kroliki[emoji23][emoji23][emoji23]

A ja sobie dzisiaj zapodalam flaczki wolowe w pracy[emoji23][emoji23][emoji23] zgroza kolezanki z pokoju bezcenna[emoji12][emoji12][emoji12]

reklama
Ja mam z wczoraj obiad mięsko z inspiracji od @AgaRS90 ziemniaki i surówkę z kiszonej kapusty :) @AgaRS90 pyszny przepis dziękuje :)
Ciesze sie, ze smakuje [emoji173]
Ja dzisiaj krem z czerwonych warzyw i piersi z piekarnika w folii miodowo- musztardowe, sa pycha! Tylko myślę co do tego?moze coleslaw zobaczę co tam mam w lodowce

9ewnqqmzi7le71mi.png

Do góry