reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak mój stary był na szkoleniu a ja myślałam że mam płodne dni to w nocy przyjechał ponad400 km na bzykanko rano jeszcze raz i pojechał. Dacie radę zwolnienie lek to też dobry pomysł a jak dlugo potrwa takie życie na odległość?
Zobaczymy jak dlugo...[emoji26]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry, czy ktoras moze mnie jeb**ć w glowe? Od rana wkrecam sobie, ze mam niepękające pęcherzyki i owulacji nie będzie :) prosze postawic mnie do pionu :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Musimy se wizualizowac , ze jestesmy plodne jak kroliki[emoji23][emoji23][emoji23]

A ja sobie dzisiaj zapodalam flaczki wolowe w pracy[emoji23][emoji23][emoji23] zgroza kolezanki z pokoju bezcenna[emoji12][emoji12][emoji12]

reklama
Ja mam z wczoraj obiad mięsko z inspiracji od @AgaRS90 ziemniaki i surówkę z kiszonej kapusty :) @AgaRS90 pyszny przepis dziękuje :)
Ciesze sie, ze smakuje [emoji173]
Ja dzisiaj krem z czerwonych warzyw i piersi z piekarnika w folii miodowo- musztardowe, sa pycha! Tylko myślę co do tego?moze coleslaw zobaczę co tam mam w lodowce

9ewnqqmzi7le71mi.png

Do góry