reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ciesze sie, ze smakuje [emoji173]
Ja dzisiaj krem z czerwonych warzyw i piersi z piekarnika w folii miodowo- musztardowe, sa pycha! Tylko myślę co do tego?moze coleslaw zobaczę co tam mam w lodowce

9ewnqqmzi7le71mi.png
Fajnie brzmi : ) ja jutro zupa jarzynowa i musze placki ziemniaczane zrobic bo chyba rok nie jadłam a mam ochote. Ja przeważnie gotuje jedno danie

reklama
Fajnie brzmi : ) ja jutro zupa jarzynowa i musze placki ziemniaczane zrobic bo chyba rok nie jadłam a mam ochote. Ja przeważnie gotuje jedno danie
Kurde robiłam placki ziemniaczane 3 razy w zyciu i NIGDY MI NIE WYSZŁY! skubane [emoji23] juz sie nie lubimy.
Ja tez zazwyczaj jedno danie, chyba ze mam ochotę na zupe to robie 2 bo zupa bym sie nie najadla [emoji23]
No chyba, ze żurek, albo zupa z czerwonej soczewicy z mieskiem i ziemniakami to wtedy tylko zupa bo tymi sie najadam:p

9ewnqqmzi7le71mi.png

Kurde robiłam placki ziemniaczane 3 razy w zyciu i NIGDY MI NIE WYSZŁY! skubane [emoji23] juz sie nie lubimy.
Ja tez zazwyczaj jedno danie, chyba ze mam ochotę na zupe to robie 2 bo zupa bym sie nie najadla [emoji23]
No chyba, ze żurek, albo zupa z czerwonej soczewicy z mieskiem i ziemniakami to wtedy tylko zupa bo tymi sie najadam:p

9ewnqqmzi7le71mi.png
Ja nienawidziłam tego ścierania ziemniaków. Teraz na szybko w Thermomix z Lidla ścieram i ciasto na miękkie, puszyste placki szybko i bez wysiłku gotowe :D

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja mam ze wczoraj mega sycącą zupę ziemniaczana z kiełbasą. A na drugie pewnie zrobię.spagetti. mielone mam, przecier swój pomidorowy mam, makaron też. To przynajmniej na szybko będzie

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Dzien dobry, czy ktoras moze mnie jeb**ć w glowe? Od rana wkrecam sobie, ze mam niepękające pęcherzyki i owulacji nie będzie :) prosze postawic mnie do pionu :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Daga nie pie*dol i nie wymyslaj glupot w glowie bo przyjda tam do Ciebie i dostaniesz wrypane na spamietanie!:p

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Do góry