Mi ginekolog odradził. Przestałam trenować jakieś 2 miesiące przed zajściem w ciążę.No ale z tego co slyszalam to niby nie wskazane dla kobiet starajacych sie. Czy sie myle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi ginekolog odradził. Przestałam trenować jakieś 2 miesiące przed zajściem w ciążę.No ale z tego co slyszalam to niby nie wskazane dla kobiet starajacych sie. Czy sie myle?
W nadmiarze raz w tygodniu to tak na styk. Rozmawiałam z koleżanką która jest fizjoterapeutka ale więcej razy w tygodniu odradzaZle wplywa na miesnie tam na dole...
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie a ja i tak musze cwiczyc miesnie kegla bo mam z tym maly problem.Zle wplywa na miesnie tam na dole...
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Na pilates - siłownia nie jest dla mnieA chodzilas moze na zajecia fitness?
Kurde tez bardzo chciałam-niestety mam za sobą już 6krotne skręcenie stawu skokowego i powiedzieli, ze mnie nie wezma... w tamtym roku 2 razy się załatwiłam, ost w sierpniu i kazde "potknięcie" kończy się opuchlizną potem latam w ortezie. Żal mi bardzo no ale trudno- zostaje mi pilates i basen, plus aqua aerobik dla starych bab [emoji23]Jak masz tam jumpfitness polecam.
Jeden intensywny trening 60 min w tygodniu i lecisz z wagi jak szalona
No to takKurde tez bardzo chciałam-niestety mam za sobą już 6krotne skręcenie stawu skokowego i powiedzieli, ze mnie nie wezma... w tamtym roku 2 razy się załatwiłam, ost w sierpniu i kazde "potknięcie" kończy się opuchlizną potem latam w ortezie. Żal mi bardzo no ale trudno- zostaje mi pilates i basen, plus aqua aerobik dla starych bab [emoji23]
No ja tam same pozytywy nt pilatesu slyszalam, tez mam problemy z kręgosłupem i to chyba bedzie najlepsze rozwiązanie no i basenNo wlasnie a ja i tak musze cwiczyc miesnie kegla bo mam z tym maly problem.