Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też łącze się z Tobą i witam w 1 dc. ...zazywasz może clo?ja mam dziwne okresy po tym takie brazowe gęste. .. teraz zaczynam 3 cykl z cloWitam w 1 dniu cyklu ;( :-/
Kurde dopiero dwa dni po owu a mnie idiotke juz nosi...[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Specjalista od spraw prokreacji teżUważaj! Prezes czuwa!
Fajnie masz, że już wiesz że po owu jesteś ja tylko czekam az mi tempka skocxy i zaczynam odliczanieJedyna nadzieja w tym, ze teraz taki mnie zapier... czeka, ze nie bede myslec o testowaniu[emoji23] tradycynie od owulacji bola mnie cycki i brzucho...
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie masz, że już wiesz że po owu jesteś ja tylko czekam az mi tempka skocxy i zaczynam odliczanie
Fajnie masz, że już wiesz że po owu jesteś ja tylko czekam az mi tempka skocxy i zaczynam odliczanie