reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczynki może to co wstawię trochę nie na miejscu, ale może mnie nie zlinczujecie. A mianowicie chodzi o to, że zbliża się rozliczenie PIT, a co za tym idzie chcę was prosić w imieniu swoim i mojego Krzyśka o przekazanie 1% na jego konto w Fundacji Słoneczko. Ulotka trochę stara, ale postaram się wkrótce zaktualizować. Z góry dziękuję.

1515684093-f0ef23005c0dc7e5-aaaaaa.jpeg

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Dziewczynki może to co wstawię trochę nie na miejscu, ale może mnie nie zlinczujecie. A mianowicie chodzi o to, że zbliża się rozliczenie PIT, a co za tym idzie chcę was prosić w imieniu swoim i mojego Krzyśka o przekazanie 1% na jego konto w Fundacji Słoneczko. Ulotka trochę stara, ale postaram się wkrótce zaktualizować. Z góry dziękuję.

1515684093-f0ef23005c0dc7e5-aaaaaa.jpeg

Zastanawialam sie komu w tym roku. Dziekuje za pomysl

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

1515683150-48e8bdcf116c9d6c-aaaaaa.jpeg

U mnie dalej bez zmian.. czekamy na owu, ale od jutra zaczynamy bzyczeć :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz mam dosyc tego bzykania!!! W sobote bylo, w poniedzialek, wtorek x2, dzisiaj...ludzie ja juz mam swoje lata!!! Ile mozna!!!![emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1515682479-94effd9831dac40c-aaaaaa.jpeg

Ten na dole to z dziś, więc chyba jutro zniosę jajo. A przy seksowaniu bardziej doskwiera mi prawy jamnik (tam gdzie mam jajowód) więc szansa jest. Mąż dzielnie co rano zalewa formę. Wczoraj tułów, dzisiaj główka, jutro rączki, pojutrze nóżki i będzie dzidzia w komplecie.
Hahaha... Ale ja porypana jestem [emoji23]

Prawy jamnik mnie rozbawił. :D Ja nie mam lewego jamnika, też był zabawny. :D

Do góry