reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, jutro idę walnąć mowę przed 100 osobami. Trzymajcie kciuki, żebym tam na zawał nie zeszła i błazna z siebie nie zrobiła. Chyba umrę [emoji51]. Normalnie bym się napiła kielicha dla odwagi, a tu klops [emoji51].
Jakies konsylium?

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Dziewczyny, jutro idę walnąć mowę przed 100 osobami. Trzymajcie kciuki, żebym tam na zawał nie zeszła i błazna z siebie nie zrobiła. Chyba umrę [emoji51]. Normalnie bym się napiła kielicha dla odwagi, a tu klops [emoji51].
A o czym będziesz opowiadać?
Z jakiej okazji takie wystąpienie?
Mnie zawsze w tak8ch sytuacjach stres bierze taki że hej [emoji28]
Kiedyś byłam w Preszowie na takiej miedzynarodowej konferencji i miałam wykład o środowisku i edukacji ekologicznej najmłodszych - było też ze 100 os w tym profesorowie z naszych polskich uniwerkow i ze Słowacji i myślałam że nawale w gacie [emoji23][emoji23][emoji23] ale nie było tak źle
Więc znam Twój ból i trzymam kciuki:D daj znać potem jak poszło

9ewnqqmzi7le71mi.png

Będzie dobrze. Jak zaczniesz i się rozkręcisz to jakoś poleci.

...marzenia mają wielką moc...

Co tam co tam? Kto Bzyka? kto sika? kto co na obiad gotuje? U was też taka przebrzydla pogoda? Cały dzień pada
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
U nas też tragedia leje i jest okropnie.
Do gina 600m a ja zas autem pojadę żeby mnie nie przewiało bo zaś mini trzeba ubrać [emoji23] wkurza mnie to ściąganie rajstop... najchętniej to bym ponczochy ubrała bo wygoda ale a) chyba bym się spaliła że wstydu przed tym lekarzem na koziołku w mini i w pończochach [emoji23] i b) mąż by mnie chyba zabił [emoji23]
A na obiad chodzi mi po głowie maślanka ale po ostatnich zoladkowych rewolucjach + stres związany z wizyta u gina to nie wiem czy to taki dobry pomysł [emoji23]
Zupę mam z wczoraj - zupę krem z zielonych warzyw z grzankami ale co na drugie ?
9ewnqqmzi7le71mi.png

Co tam co tam? Kto Bzyka? kto sika? kto co na obiad gotuje? U was też taka przebrzydla pogoda? Cały dzień pada

Ja po maratonie .
Nie sikam az do terminu bo i tak nici pewnie wiec nie chce sie nakręcać. Chyba szybciej przechodzi mi rozczarowanie jak dostanę @ niż jak doprowadzę do testowania i wtedy widzę ta okropna biel !
Na obiad potrawka z kurczaka z marchewka i groszkiem , kus kus i mizeria na jogurcie zeby nie było [emoji23][emoji23][emoji13][emoji13]
A szarowa na podwórku straszna a jak zwykle o tej porze w korku [emoji36]
1515680382-7957bae78312684d-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja po maratonie .
Nie sikam az do terminu bo i tak nici pewnie wiec nie chce sie nakręcać. Chyba szybciej przechodzi mi rozczarowanie jak dostanę @ niż jak doprowadzę do testowania i wtedy widzę ta okropna biel !
Na obiad potrawka z kurczaka z marchewka i groszkiem , kus kus i mizeria na jogurcie zeby nie było [emoji23][emoji23][emoji13][emoji13]
A szarowa na podwórku straszna a jak zwykle o tej porze w korku [emoji36]
1515680382-7957bae78312684d-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mizeria [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] mmm może to jakaś alternatywa dla mojej maślanki [emoji16]

9ewnqqmzi7le71mi.png

Do góry