Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tej chwili dla odmiany mam bardzo wysoka temperaturę pod pachą... wiec chyba jednak jestem poprostu chora.. ale nie czuje sie choraJak tam dziewczyny ? Ja dalej czekam na @ jak pisałam@ ma być w niedziele ale przyjdzie wcześniej pewnie bo przedwczoraj spadla temperatura a dziś nawet nie mierzyłam ....
Też bym chętnie pomogła ale mam w rodzinie niepełnosprawne dzieci więc siłą rzeczy 1% idzie zawsze do nich...Dziewczynki może to co wstawię trochę nie na miejscu, ale może mnie nie zlinczujecie. A mianowicie chodzi o to, że zbliża się rozliczenie PIT, a co za tym idzie chcę was prosić w imieniu swoim i mojego Krzyśka o przekazanie 1% na jego konto w Fundacji Słoneczko. Ulotka trochę stara, ale postaram się wkrótce zaktualizować. Z góry dziękuję.
...marzenia mają wielką moc...
Może rano coś zrób (pisze szyfrem bo mnie @O'Hara z klubu wypier**** )W tej chwili dla odmiany mam bardzo wysoka temperaturę pod pachą... wiec chyba jednak jestem poprostu chora.. ale nie czuje sie chora
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dziewczyny 15cm zdrowy chłopiec był dzyndzolek i jaderka [emoji1]
Super będzie synuś [emoji7][emoji7]Dziewczyny 15cm zdrowy chłopiec był dzyndzolek i jaderka [emoji1]
Marta Ty masz jednak rentgen w oczkach
Będzie Grześ [emoji173]
Nie mysle zw i tak nic nie yjdzie to dopiero 10dni poMoże rano coś zrób [emoji14] (pisze szyfrem bo mnie @O'Hara z klubu wypier**** )