V
Vel
Gość
Ha ha ha.... dobra jestem...Prawy jamnik mnie rozbawił. Ja nie mam lewego jamnika, też był zabawny.
...marzenia mają wielką moc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha ha ha.... dobra jestem...Prawy jamnik mnie rozbawił. Ja nie mam lewego jamnika, też był zabawny.
Nabijaj się ile wlezie. Jak to człowiek musi się pilnować. Zaraz znowu dostanę ostrzeżenie za literówkę, chyba że moderatorka też się że śmiechu zwija.Prawy jamnik mnie rozbawił. Ja nie mam lewego jamnika, też był zabawny.
Nabijaj się ile wlezie. Jak to człowiek musi się pilnować. Zaraz znowu dostanę ostrzeżenie za literówkę, chyba że moderatorka też się że śmiechu zwija.
Ja się kiszonych ogórków chyciłam, właśnie jemA ja właśnie opindoliłam risotto, takie z paczki, bo nic mi się nie chce. Kłamcy na paczce pisali, ze to na dwie porcje! Zawsze tak kłamią na tych paczkach No! [emoji849]
I teraz mi tak błogo
Ale fajny chlopak=)Krzyś dziękuje Ciotce Jotce.
Chętnie bym oddała ale mam tylko jeden % i mój od lat wędruje do kuzyna z dystrofią mięśniową (ten bliźniak co to ojciec osierocił 2 2latkow mając 30 lat) niestety ta choroba jest nieuleczalna i śmiertelna, Kacper jest ze tak powiem na ostatnich nogach.. Ale Twój nr zapisuje i obiecuje że przyjdzie ten czas i swój procent podaruje KrzysiowiDziewczynki może to co wstawię trochę nie na miejscu, ale może mnie nie zlinczujecie. A mianowicie chodzi o to, że zbliża się rozliczenie PIT, a co za tym idzie chcę was prosić w imieniu swoim i mojego Krzyśka o przekazanie 1% na jego konto w Fundacji Słoneczko. Ulotka trochę stara, ale postaram się wkrótce zaktualizować. Z góry dziękuję.
Dziękuję bardzo za dobre chęci. Dobrze, że ten 1% trafia do kogoś potrzebującego.Chętnie bym oddała ale mam tylko jeden % i mój od lat wędruje do kuzyna z dystrofią mięśniową (ten bliźniak co to ojciec osierocił 2 2latkow mając 30 lat) niestety ta choroba jest nieuleczalna i śmiertelna, Kacper jest ze tak powiem na ostatnich nogach.. Ale Twój nr zapisuje i obiecuje że przyjdzie ten czas i swój procent podaruje Krzysiowi
Ej laska, wysperalam ze nie ma Cie na naszej grupie otwockich mam. =DDziękuję bardzo za dobre chęci. Dobrze, że ten 1% trafia do kogoś potrzebującego.
Szkoda, że tylko ten 1% można tylko 1 osobie podarować no ale dobre chociaż i to. Przykre jest to że nie wszyscy z tego korzystają a tyle jest potrzebującychDziękuję bardzo za dobre chęci. Dobrze, że ten 1% trafia do kogoś potrzebującego.