reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
U nas też tragedia leje i jest okropnie.
Do gina 600m a ja zas autem pojadę żeby mnie nie przewiało bo zaś mini trzeba ubrać [emoji23] wkurza mnie to ściąganie rajstop... najchętniej to bym ponczochy ubrała bo wygoda ale a) chyba bym się spaliła że wstydu przed tym lekarzem na koziołku w mini i w pończochach [emoji23] i b) mąż by mnie chyba zabił [emoji23]
A na obiad chodzi mi po głowie maślanka ale po ostatnich zoladkowych rewolucjach + stres związany z wizyta u gina to nie wiem czy to taki dobry pomysł [emoji23]
Zupę mam z wczoraj - zupę krem z zielonych warzyw z grzankami ale co na drugie ?
9ewnqqmzi7le71mi.png
U nas dziś naleśniki z dżemem [emoji7][emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
1515682479-94effd9831dac40c-aaaaaa.jpeg

Ten na dole to z dziś, więc chyba jutro zniosę jajo. A przy seksowaniu bardziej doskwiera mi prawy jamnik (tam gdzie mam jajowód) więc szansa jest. Mąż dzielnie co rano zalewa formę. Wczoraj tułów, dzisiaj główka, jutro rączki, pojutrze nóżki i będzie dzidzia w komplecie.
Hahaha... Ale ja porypana jestem [emoji23]

...marzenia mają wielką moc...

1515682479-94effd9831dac40c-aaaaaa.jpeg

Ten na dole to z dziś, więc chyba jutro zniosę jajo. A przy seksowaniu bardziej doskwiera mi prawy jamnik (tam gdzie mam jajowód) więc szansa jest. Mąż dzielnie co rano zalewa formę. Wczoraj tułów, dzisiaj główka, jutro rączki, pojutrze nóżki i będzie dzidzia w komplecie.
Hahaha... Ale ja porypana jestem [emoji23]

Baaardzo mnie sie podoba te Twoje porypanie #P

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

U mmie dziś zapiekanka ziemniaczana, a na jutro właśnie przygotowywuje ziemniaki z sosem grzybowym i ogórek kiszony albo korniszon zależy który z spiżarki przyniose :D

@Ewarut kciuki za wizyte

Wyczytałam w wujku Google że to co brałam za ból owu z lewego jajnika (co miesiąc) może być (nie musi) ból zrostów po lewym jajowodzie. Bo średnio co drugi miesiąc jak mam owu z prawego to czuje delikatne ukucia i dyskomfort podczas seksu. Ale jeszcze się dopytam nowego Pana dr.

reklama
A ja właśnie opindoliłam risotto, takie z paczki, bo nic mi się nie chce. Kłamcy na paczce pisali, ze to na dwie porcje! Zawsze tak kłamią na tych paczkach No! [emoji849]
I teraz mi tak błogo :)

Do góry