reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
U nas też tragedia leje i jest okropnie.
Do gina 600m a ja zas autem pojadę żeby mnie nie przewiało bo zaś mini trzeba ubrać [emoji23] wkurza mnie to ściąganie rajstop... najchętniej to bym ponczochy ubrała bo wygoda ale a) chyba bym się spaliła że wstydu przed tym lekarzem na koziołku w mini i w pończochach [emoji23] i b) mąż by mnie chyba zabił [emoji23]
A na obiad chodzi mi po głowie maślanka ale po ostatnich zoladkowych rewolucjach + stres związany z wizyta u gina to nie wiem czy to taki dobry pomysł [emoji23]
Zupę mam z wczoraj - zupę krem z zielonych warzyw z grzankami ale co na drugie ?
9ewnqqmzi7le71mi.png
U nas dziś naleśniki z dżemem [emoji7][emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
1515682479-94effd9831dac40c-aaaaaa.jpeg

Ten na dole to z dziś, więc chyba jutro zniosę jajo. A przy seksowaniu bardziej doskwiera mi prawy jamnik (tam gdzie mam jajowód) więc szansa jest. Mąż dzielnie co rano zalewa formę. Wczoraj tułów, dzisiaj główka, jutro rączki, pojutrze nóżki i będzie dzidzia w komplecie.
Hahaha... Ale ja porypana jestem [emoji23]

...marzenia mają wielką moc...

1515682479-94effd9831dac40c-aaaaaa.jpeg

Ten na dole to z dziś, więc chyba jutro zniosę jajo. A przy seksowaniu bardziej doskwiera mi prawy jamnik (tam gdzie mam jajowód) więc szansa jest. Mąż dzielnie co rano zalewa formę. Wczoraj tułów, dzisiaj główka, jutro rączki, pojutrze nóżki i będzie dzidzia w komplecie.
Hahaha... Ale ja porypana jestem [emoji23]

Baaardzo mnie sie podoba te Twoje porypanie #P

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

U mmie dziś zapiekanka ziemniaczana, a na jutro właśnie przygotowywuje ziemniaki z sosem grzybowym i ogórek kiszony albo korniszon zależy który z spiżarki przyniose :D

@Ewarut kciuki za wizyte

Wyczytałam w wujku Google że to co brałam za ból owu z lewego jajnika (co miesiąc) może być (nie musi) ból zrostów po lewym jajowodzie. Bo średnio co drugi miesiąc jak mam owu z prawego to czuje delikatne ukucia i dyskomfort podczas seksu. Ale jeszcze się dopytam nowego Pana dr.

reklama
A ja właśnie opindoliłam risotto, takie z paczki, bo nic mi się nie chce. Kłamcy na paczce pisali, ze to na dwie porcje! Zawsze tak kłamią na tych paczkach No! [emoji849]
I teraz mi tak błogo :)

Do góry