Jotka_
Fanka BB :)
To trzeciego to bylo z 2na 3 okolo północy
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnio jak @Beenka nawpierdzielała się lodów to zaciążyła także uwaga
Byl ale szybko sie skonczyl bo my kapciuch jestesmy oboje
Na min 9 miesiecy bo wiem ze Ci sie udalo!Ja to grupy sie nie zglaszalam bo wiem ze nie podolam=D daj mi sie pocieszyć jakimiś objawami innymi niz zwykle.. to moj ostatni cykl staran na bardzo dlugo =)
Dziewczyny, jutro idę walnąć mowę przed 100 osobami. Trzymajcie kciuki, żebym tam na zawał nie zeszła i błazna z siebie nie zrobiła. Chyba umrę [emoji51]. Normalnie bym się napiła kielicha dla odwagi, a tu klops [emoji51].
A ja to chyba srania po tych lodach zaraz dostanę.Taaaak, potwierdzam. Całe opakowanie Grycanów do porzygu! [emoji23]
Raz, dwa ,trzy Jotka patrzy!@Jotka_Szczotka Dobry nowy look [emoji106]
2rano mialam pozytywny test wieczorem juz byl slabszy, a tak inaczwj czulam sie wlasnie okolo polnocy 2/3To i tak ładnie po małpie poszaleliscie . Kiedy miałaś owu ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom