A
Asha.
Gość
Witam w 3 dc @ przyszła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi :-( ja dzisiaj testowalam jestem w 25dc i wyszedl negatywny :-(Witam w 3 dc @ przyszła.
Przede wszystkim dziękuję za słowa wsparcia. nie ukrywam ,że w początkowym okresie pomoc socjalna była by dla nas bardzo ważna. Natomiast jeśli wrócę do pracy po odchowaniu to nasz dochód nie zmaleje drastycznie. Obecnie stać nas na kolonie i normalne życie. Coś udaje się odkładać i wiem ze bez pomocy państwa tez damy radę choć będzie ciężej. O ostatniego dzidziusia staraliśmy się ponad pół roku. W ostatnim czasie miałam podejrzenie endometriozy po cc. Po jej wykluczeniu padło podejrzenie na menopauze.. . miesiaczka przychodzi kiedy chce. Progesteron ponad 30 bez ciąży. Wiem że może się nie udać kolejny raz. Jeszcze raz dziękuję i życzę z całego serducha 2 kreskę wszystkim staraczkom: )Wiesz co ja bym tak do tego nie pochodziła że społeczeństwo źle to odbiera bo nikt mi na konto nie zagląda skąd są przelewy ale bała bym się że zmieni się polityka socjalna i później będzie nam bardzo ciężko jeśli teraz ważnym składnikiem dochodu jest pomoc socjalna.
Do pani dr Prawdzic-Kornackiej do Tw-Med, ale na NFZ też gdzieś przyjmuje.Vevetka, a do kogo chodzisz obecnie???
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Także jeśli Ci serce podpowiada, że miłości wam starczy na 4 maleństwo to działajcie. I powodzenia co by długo nie trzeba było czekać. [emoji6]Przede wszystkim dziękuję za słowa wsparcia. nie ukrywam ,że w początkowym okresie pomoc socjalna była by dla nas bardzo ważna. Natomiast jeśli wrócę do pracy po odchowaniu to nasz dochód nie zmaleje drastycznie. Obecnie stać nas na kolonie i normalne życie. Coś udaje się odkładać i wiem ze bez pomocy państwa tez damy radę choć będzie ciężej. O ostatniego dzidziusia staraliśmy się ponad pół roku. W ostatnim czasie miałam podejrzenie endometriozy po cc. Po jej wykluczeniu padło podejrzenie na menopauze.. . miesiaczka przychodzi kiedy chce. Progesteron ponad 30 bez ciąży. Wiem że może się nie udać kolejny raz. Jeszcze raz dziękuję i życzę z całego serducha 2 kreskę wszystkim staraczkom: )
A to nie znam jej do twmed chodze do endo tylko... poprzrdnia ciaze prowadzilam u MagnuszewskiejDo pani dr Prawdzic-Kornackiej do Tw-Med, ale na NFZ też gdzieś przyjmuje.
...marzenia mają wielką moc...