reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A i dodam że lekarz w tym czasie na sorze co robił??? Oglądał telewizję ... Nikogo oprócz mnie na sorze nie było a on powiedział że mnie nie przyjmie i wrócił do oglądania telewizji maskara z tą służbą zdrowia

Debile ... nic tylko skargi pisac .
Moja macocha rodziła mojego brata prawie 29 godzin naturalnie bo lekarz nie "miał siły "" robić cesarki ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie. Ja za miesiąc idę na opiekę na 3 tygodnie i też mam nadzieję ze zamiast zwolnienia na dziecko dam kierownikowi na siebie i to długoterminowe i 100% płatne. A poza tym muszę się zapisać na majówkę, ale to tylko formalność, bo mąż powiedział że w tym cyklu to się uda na bank i już on się o to postara. A jak on już tak powiedział to tak będzie, tak jak w sierpniu mówił że mnie zapłodni za pierwszym razem i tak było.

...marzenia mają wielką moc...
Ale masz męża. Weź niech sypnie swoimi mocami też na mnie :D
Ostatnio moja kuzynka, która się stara tez mówiła, że liczyła na to, że będzie już w ciąży, żeby mieć dobry pretekst do zwolnienia lekarskie [emoji23]
Trzymam kciuki za Ciebie, żeby Twój plan się udał :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale masz męża. Weź niech sypnie swoimi mocami też na mnie :D
Ostatnio moja kuzynka, która się stara tez mówiła, że liczyła na to, że będzie już w ciąży, żeby mieć dobry pretekst do zwolnienia lekarskie [emoji23]
Trzymam kciuki za Ciebie, żeby Twój plan się udał :)

A ja za Ciebie! I wszystkie staraczki! Ide w tym miesiącu do innego gina to może coś i on dorzuci medycznego żeby sie udało. Ale tak jak w sierpniu nie nastawiałam sie na takie ekspresowe ciążowanie to i teraz postaram się nie nakręcać. Do owu mi się na pewno uda a później nie wiem. Ale nawet kolega z pracy, który wie że się staramy powtarza zeby na spokojnie bo im tak sie udało jak po roku odpuścili. I pani endokrynolog tak mi powtarza i wszyscy. Ale może ten mój zapiernicz w pracy mi zajmie trochę głowę i nie będę myśleć. Dzięki Jotce wróciłam do robienia bransoletek to też na wolne chwile mam zajęcie bo projektów do zrobienia mnóstwo. Więc może będzie na spokojnie.

Ale z drugiej strony żona kolegi urodziła w tym tygodniu, a szwagierka ma rodzić przed świętami i jej wózek u nas stoi i kołyska i to tak na widoku. Kurde muszę to pokitrać gdzieś żeby mi się w oczy nie rzucało.

A ja za Ciebie! I wszystkie staraczki! Ide w tym miesiącu do innego gina to może coś i on dorzuci medycznego żeby sie udało. Ale tak jak w sierpniu nie nastawiałam sie na takie ekspresowe ciążowanie to i teraz postaram się nie nakręcać. Do owu mi się na pewno uda a później nie wiem. Ale nawet kolega z pracy, który wie że się staramy powtarza zeby na spokojnie bo im tak sie udało jak po roku odpuścili. I pani endokrynolog tak mi powtarza i wszyscy. Ale może ten mój zapiernicz w pracy mi zajmie trochę głowę i nie będę myśleć. Dzięki Jotce wróciłam do robienia bransoletek to też na wolne chwile mam zajęcie bo projektów do zrobienia mnóstwo. Więc może będzie na spokojnie.

U mnie to tak, że do owu jest wszystko super, fajnie. Po owu mam zjazd nastroju typu 'kuzwa, serio chcesz to dziecko? Ty sama jesteś jeszcze nieogarnięta i chcesz brać odpowiedzialność za inne życie?' i tak za kazdym razem. Im bardziej się nakrecam, tym bardziej mam w głowie, że 'a co jeśli zapomnisz to dziecko nakarmić? Albo się nie obudzisz, jak będzie płakać?'
Wiec kombo niezłe, co mnie jeszcze odrobinę stopuje. Ale tak na 2 dni przed @ mam już w głowie, żeby tylko nie przyszła.
No jebnieta jestem. [emoji14]

hejka, ja juz po@, chociz to troche dziwne bo nigdy tak krotko nie mialam, otoz byly plamienia, raz czy dwa pojawila sie krew i narazie to koniec, piersi mam nabrzmiale, sutki bola nadal jak sie je dotyka, a po @ zawsze mi malaly, nie wiem co o tym myslec,czy ktoras z was tak miala?

hejka, ja juz po@, chociz to troche dziwne bo nigdy tak krotko nie mialam, otoz byly plamienia, raz czy dwa pojawila sie krew i narazie to koniec, piersi mam nabrzmiale, sutki bola nadal jak sie je dotyka, a po @ zawsze mi malaly, nie wiem co o tym myslec,czy ktoras z was tak miala?
Ja tak miałam 2 cykle temu. + Jeszcze to, że po @ miałam dalej klucia w jajnikach. i... W sumie nic. Kilka dni później wróciło wszytko do normy.

reklama
Ja teraz miałam tak, że dwa dni miałam normalnie, a dwa dni na podpaskę nic nie wypływało tylko taka gęsta maź w środku zostawała. I cycki przestały boleć też dopiero po @. Każdy cykl mam inny. 7 lat antykoncepcji tak rozwaliły mi cykle, że nie mogę z nimi dojść do ładu. Ani nie mogę powiedzieć że dany symptom o czymś świadczy oprócz tego, że pi razy drzwi wiem kiedy mam owulacje, bo umieram tak samo jak przy @.

Do góry