reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A i dodam że lekarz w tym czasie na sorze co robił??? Oglądał telewizję ... Nikogo oprócz mnie na sorze nie było a on powiedział że mnie nie przyjmie i wrócił do oglądania telewizji maskara z tą służbą zdrowia
Ponoć mozna poprosić o zaświadczenie, że lekarz odmawia pomocy/badania. Słyszałam, że po takiej prośbie nagle wszyscy chcą pomagać. Ale jak to faktycznie funkcjonuje, to Ci nie powiem. Mi ręce opadaja, jak słyszę takie historie...

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O mamo. Czy po owu też można mieć takie zachcianki jak przy okresie? Bo zjadłam słonecznik, merci, krupnik i marzę o McDonald's...
A oglądając strażników galaktyki vol2 byłam tak rozczulona małym Grootem, że mialam przy każdej scence z nim łzy w oczach. Dobijcie mnie, proszę [emoji23]

O kurka ile sniegu! Wez no przyslij do Polski troche bo synek marudzi ze na sankach nie moze jeździć.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

No zasypało z deczka... nie mogłam się powstrzymać i moczyłam dupsko...
1515359988-d1af9f27b993556d-aaaaaa.jpeg

[emoji23]

Fajnie, ze czekacie! Już prawie jestem! Dzisiaj mam lekką depresję, jutro powrót do rzeczywistości [emoji849] muszę się ogarnąć! [emoji4]
Najgorzej z tymi powrotami. Po tygodniu urlopu najlepiej mieć jeszcze tydzień na przyzwyczajenie się do życia [emoji23]

Bo nikt nie potrzebuje urlopu bardziej niż ten kto z niego dopiero wrócił [emoji16]

...marzenia mają wielką moc...
Święte słowa. Jak sobie pomyślę, że ja dopiero w marcu urlop (o ile dobrze pójdzie, bo jeszcze nam nie zatwierdzili urlopów w pracy) to mi się płakać chce. Ale! W sumie ja przecież w tym cyklu w ciążę zachodze, to co ja się tam martwię [emoji23]

reklama
Święte słowa. Jak sobie pomyślę, że ja dopiero w marcu urlop (o ile dobrze pójdzie, bo jeszcze nam nie zatwierdzili urlopów w pracy) to mi się płakać chce. Ale! W sumie ja przecież w tym cyklu w ciążę zachodze, to co ja się tam martwię [emoji23]

No właśnie. Ja za miesiąc idę na opiekę na 3 tygodnie i też mam nadzieję ze zamiast zwolnienia na dziecko dam kierownikowi na siebie i to długoterminowe i 100% płatne. A poza tym muszę się zapisać na majówkę, ale to tylko formalność, bo mąż powiedział że w tym cyklu to się uda na bank i już on się o to postara. A jak on już tak powiedział to tak będzie, tak jak w sierpniu mówił że mnie zapłodni za pierwszym razem i tak było.

...marzenia mają wielką moc...

Do góry