To może spróbuj żelu cocneive plus? [emoji4] w poprzednim cyklu nie wyszło, ale miałam mało śluzu płodnego. Poczytałam, i znalazłam conceive [emoji4]. W tym cyklu używaliśmy, no i 18.01 zobaczymy [emoji4]Czesc Dziewczyny[emoji8][emoji8][emoji8] u mnie 9 dc i od wczoraj dzialamy chociaz powiem szczerze, ze jakos mam marne nastawienie na ten cykl i generalnie to jakos tak sraciłam wiare, ze uda sie... Nie mam plodnego sluzu i to mnie martwi...czuje wilgoc ale w srodku na zewnatrz marnie, wybiore sie chyba do gina i zobaczymy co powie w tym temacie[emoji20] pogoda wredna, deszcz pada ale chyba pojde pobiegac zeby wyzyc sie troche, moze to pomoze na mojego dola...Formalnie od wczoraj chce mi sie tylko plakac a jestem w odwiedzinach u rodziny i nawet nie mam jak pobyc sama ze soba...buuu[emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
lili78
Fanka BB :)
Ale ten zel ma pomagac w zaplodnieniu czy tylko zeby byl "poslizg" bo nie mam problemow z suchoscia pochwy czy cos tylko martwi mnie, ze akurat plodnego nie mam...To może spróbuj żelu cocneive plus? [emoji4] w poprzednim cyklu nie wyszło, ale miałam mało śluzu płodnego. Poczytałam, i znalazłam conceive [emoji4]. W tym cyklu używaliśmy, no i 18.01 zobaczymy [emoji4]
AgaRS90
On ma konsystencje sluzu.Ale ten zel ma pomagac w zaplodnieniu czy tylko zeby byl "poslizg" bo nie mam problemow z suchoscia pochwy czy cos tylko martwi mnie, ze akurat plodnego nie mam...
Ponoć pomaga choć wg mnie "nie utrudnia". Ale zawsze warto spróbować )
Link do: Lubrykant Conceive Plus wspomagający zajście w ciążę staraniaAle ten zel ma pomagac w zaplodnieniu czy tylko zeby byl "poslizg" bo nie mam problemow z suchoscia pochwy czy cos tylko martwi mnie, ze akurat plodnego nie mam...
Poślizg poślizgiem ale ogólnie chodzi o to, że on wspomaga plemniki. Jeśli masz mało śluzu płodnego, to plemniki mają mniejsze szanse na przetrwanie i dotarcie do jajeczka [emoji4]. Na chwilę obecna nie wiem jeszcze czy u mnie podziałało, ale czytam inne fora gdzie dziewczyny się zachwycały. Dlatego kupiłam. Udało mi się dostać tubke 75 ml za ok 70 zł. Zobacz w aptekach internetowych, pewnie znajdziesz taniej, ale ja niestety musiałam go mieć od razu bo owu zbliżała się wielkimi krokami [emoji4]
lili78
Napadne zatem apteke jeszcze dzis[emoji3]Link do: Lubrykant Conceive Plus wspomagający zajście w ciążę starania
Poślizg poślizgiem ale ogólnie chodzi o to, że on wspomaga plemniki. Jeśli masz mało śluzu płodnego, to plemniki mają mniejsze szanse na przetrwanie i dotarcie do jajeczka [emoji4]. Na chwilę obecna nie wiem jeszcze czy u mnie podziałało, ale czytam inne fora gdzie dziewczyny się zachwycały. Dlatego kupiłam. Udało mi się dostać tubke 75 ml za ok 70 zł. Zobacz w aptekach internetowych, pewnie znajdziesz taniej, ale ja niestety musiałam go mieć od razu bo owu zbliżała się wielkimi krokami [emoji4]
AgaRS90
Jak masz kilka aptek to podzwon zapytać bo to drogie jest i nie wszędzie kupisz, wiem bo szukałam i nie znalazłam :/ tylko się nabiegalam niepotrzebnie..Napadne zatem apteke jeszcze dzis[emoji3]
Też owu gonila a w domu tylko plemnikobojczy Durex więc przepytałam Panią z apteki i poleciła FEMINIUM bo u mnie w zależności od dnia albo spoko albo bez żelu ni huhu.
B
bibiU
Gość
Witam w 13 dc
Anetapoczatki
Zaangażowana w BB
Gdzie te d
to byloby bardzo dziwne.....az jestem ciekawa jak to się rozwinie daj znac;p a ona jest z takich osób które lubią sensację?Dlataego mowie.. coa sciemnia .. jestem pewna ze pozniej bedzie mi płakała ze niby poronila jak sie okaże za pare dni negatywny test
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
reklama
Jotka_
Ona cała jest troche taka sensacjąGdzie te d
to byloby bardzo dziwne.....az jestem ciekawa jak to się rozwinie daj znac;p a ona jest z takich osób które lubią sensację?
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu