reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czesc Dziewczyny[emoji8][emoji8][emoji8] u mnie 9 dc i od wczoraj dzialamy chociaz powiem szczerze, ze jakos mam marne nastawienie na ten cykl i generalnie to jakos tak sraciłam wiare, ze uda sie... Nie mam plodnego sluzu i to mnie martwi...czuje wilgoc ale w srodku na zewnatrz marnie, wybiore sie chyba do gina i zobaczymy co powie w tym temacie[emoji20] pogoda wredna, deszcz pada ale chyba pojde pobiegac zeby wyzyc sie troche, moze to pomoze na mojego dola...Formalnie od wczoraj chce mi sie tylko plakac a jestem w odwiedzinach u rodziny i nawet nie mam jak pobyc sama ze soba...buuu[emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
To może spróbuj żelu cocneive plus? [emoji4] w poprzednim cyklu nie wyszło, ale miałam mało śluzu płodnego. Poczytałam, i znalazłam conceive [emoji4]. W tym cyklu używaliśmy, no i 18.01 zobaczymy [emoji4]

reklama
To może spróbuj żelu cocneive plus? [emoji4] w poprzednim cyklu nie wyszło, ale miałam mało śluzu płodnego. Poczytałam, i znalazłam conceive [emoji4]. W tym cyklu używaliśmy, no i 18.01 zobaczymy [emoji4]
Ale ten zel ma pomagac w zaplodnieniu czy tylko zeby byl "poslizg" bo nie mam problemow z suchoscia pochwy czy cos tylko martwi mnie, ze akurat plodnego nie mam...

Ale ten zel ma pomagac w zaplodnieniu czy tylko zeby byl "poslizg" bo nie mam problemow z suchoscia pochwy czy cos tylko martwi mnie, ze akurat plodnego nie mam...

On ma konsystencje sluzu.
Ponoć pomaga choć wg mnie "nie utrudnia". Ale zawsze warto spróbować :))

9ewnqqmzi7le71mi.png

Link do: Lubrykant Conceive Plus wspomagający zajście w ciążę starania

Poślizg poślizgiem ale ogólnie chodzi o to, że on wspomaga plemniki. Jeśli masz mało śluzu płodnego, to plemniki mają mniejsze szanse na przetrwanie i dotarcie do jajeczka [emoji4]. Na chwilę obecna nie wiem jeszcze czy u mnie podziałało, ale czytam inne fora gdzie dziewczyny się zachwycały. Dlatego kupiłam. Udało mi się dostać tubke 75 ml za ok 70 zł. Zobacz w aptekach internetowych, pewnie znajdziesz taniej, ale ja niestety musiałam go mieć od razu bo owu zbliżała się wielkimi krokami [emoji4]

Link do: Lubrykant Conceive Plus wspomagający zajście w ciążę starania

Poślizg poślizgiem ale ogólnie chodzi o to, że on wspomaga plemniki. Jeśli masz mało śluzu płodnego, to plemniki mają mniejsze szanse na przetrwanie i dotarcie do jajeczka [emoji4]. Na chwilę obecna nie wiem jeszcze czy u mnie podziałało, ale czytam inne fora gdzie dziewczyny się zachwycały. Dlatego kupiłam. Udało mi się dostać tubke 75 ml za ok 70 zł. Zobacz w aptekach internetowych, pewnie znajdziesz taniej, ale ja niestety musiałam go mieć od razu bo owu zbliżała się wielkimi krokami [emoji4]
Napadne zatem apteke jeszcze dzis[emoji3]

A ja oprócz bolących piersi i brzucha mam jeszcze od 3 dni zatwardzenie jakaś masakra. Jutro idę na betę.

Ostatnia edycja:
Napadne zatem apteke jeszcze dzis[emoji3]

Jak masz kilka aptek to podzwon zapytać bo to drogie jest i nie wszędzie kupisz, wiem bo szukałam i nie znalazłam :/ tylko się nabiegalam niepotrzebnie..
Też owu gonila a w domu tylko plemnikobojczy Durex więc przepytałam Panią z apteki i poleciła FEMINIUM bo u mnie w zależności od dnia albo spoko albo bez żelu ni huhu.
:)

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Do góry