reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czesc Dziewczyny[emoji8][emoji8][emoji8] u mnie 9 dc i od wczoraj dzialamy chociaz powiem szczerze, ze jakos mam marne nastawienie na ten cykl i generalnie to jakos tak sraciłam wiare, ze uda sie... Nie mam plodnego sluzu i to mnie martwi...czuje wilgoc ale w srodku na zewnatrz marnie, wybiore sie chyba do gina i zobaczymy co powie w tym temacie[emoji20] pogoda wredna, deszcz pada ale chyba pojde pobiegac zeby wyzyc sie troche, moze to pomoze na mojego dola...Formalnie od wczoraj chce mi sie tylko plakac a jestem w odwiedzinach u rodziny i nawet nie mam jak pobyc sama ze soba...buuu[emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
To może spróbuj żelu cocneive plus? [emoji4] w poprzednim cyklu nie wyszło, ale miałam mało śluzu płodnego. Poczytałam, i znalazłam conceive [emoji4]. W tym cyklu używaliśmy, no i 18.01 zobaczymy [emoji4]

reklama
To może spróbuj żelu cocneive plus? [emoji4] w poprzednim cyklu nie wyszło, ale miałam mało śluzu płodnego. Poczytałam, i znalazłam conceive [emoji4]. W tym cyklu używaliśmy, no i 18.01 zobaczymy [emoji4]
Ale ten zel ma pomagac w zaplodnieniu czy tylko zeby byl "poslizg" bo nie mam problemow z suchoscia pochwy czy cos tylko martwi mnie, ze akurat plodnego nie mam...

Ale ten zel ma pomagac w zaplodnieniu czy tylko zeby byl "poslizg" bo nie mam problemow z suchoscia pochwy czy cos tylko martwi mnie, ze akurat plodnego nie mam...

On ma konsystencje sluzu.
Ponoć pomaga choć wg mnie "nie utrudnia". Ale zawsze warto spróbować :))

9ewnqqmzi7le71mi.png

Link do: Lubrykant Conceive Plus wspomagający zajście w ciążę starania

Poślizg poślizgiem ale ogólnie chodzi o to, że on wspomaga plemniki. Jeśli masz mało śluzu płodnego, to plemniki mają mniejsze szanse na przetrwanie i dotarcie do jajeczka [emoji4]. Na chwilę obecna nie wiem jeszcze czy u mnie podziałało, ale czytam inne fora gdzie dziewczyny się zachwycały. Dlatego kupiłam. Udało mi się dostać tubke 75 ml za ok 70 zł. Zobacz w aptekach internetowych, pewnie znajdziesz taniej, ale ja niestety musiałam go mieć od razu bo owu zbliżała się wielkimi krokami [emoji4]

Link do: Lubrykant Conceive Plus wspomagający zajście w ciążę starania

Poślizg poślizgiem ale ogólnie chodzi o to, że on wspomaga plemniki. Jeśli masz mało śluzu płodnego, to plemniki mają mniejsze szanse na przetrwanie i dotarcie do jajeczka [emoji4]. Na chwilę obecna nie wiem jeszcze czy u mnie podziałało, ale czytam inne fora gdzie dziewczyny się zachwycały. Dlatego kupiłam. Udało mi się dostać tubke 75 ml za ok 70 zł. Zobacz w aptekach internetowych, pewnie znajdziesz taniej, ale ja niestety musiałam go mieć od razu bo owu zbliżała się wielkimi krokami [emoji4]
Napadne zatem apteke jeszcze dzis[emoji3]

A ja oprócz bolących piersi i brzucha mam jeszcze od 3 dni zatwardzenie jakaś masakra. Jutro idę na betę.

Ostatnia edycja:
Napadne zatem apteke jeszcze dzis[emoji3]

Jak masz kilka aptek to podzwon zapytać bo to drogie jest i nie wszędzie kupisz, wiem bo szukałam i nie znalazłam :/ tylko się nabiegalam niepotrzebnie..
Też owu gonila a w domu tylko plemnikobojczy Durex więc przepytałam Panią z apteki i poleciła FEMINIUM bo u mnie w zależności od dnia albo spoko albo bez żelu ni huhu.
:)

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Do góry