reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Sorki że wcześniej nie napisałam że źle się czułam test zrobiłam o 14 i czekając na wynik testu dostałam@ :( oczywiście test negatywny a @sie rozkręca. Nie mogłam cały dzień zbić gorączki więc pojechałam do lekarza dostałam zastrzyk i tyle czekam aż zacznie działać
Jej ale sie masz z tym zdrowiem =(

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
O too too.. bo mi znajoma napisala jakies bzdury itrudno mi w to uwierzyć. Miała ostatni @19czyli dzien po mnie.. ma 28dniowe cykle ... tak jak ja robls testy owu.. wtszedl jej pozytyw 1 i ona mi pisze ze wczorsj 5 byla na becie i ze ma 11,5... cos kreci mocno a pytam jej czy test robils to mi wyslsla foto takiego jebutnie czerwonego niby z wczoraj rano

qb3cj44j6cg72hqh.png

O too too.. bo mi znajoma napisala jakies bzdury itrudno mi w to uwierzyć. Miała ostatni @19czyli dzien po mnie.. ma 28dniowe cykle ... tak jak ja robls testy owu.. wtszedl jej pozytyw 1 i ona mi pisze ze wczorsj 5 byla na becie i ze ma 11,5... cos kreci mocno a pytam jej czy test robils to mi wyslsla foto takiego jebutnie czerwonego niby z wczoraj rano

qb3cj44j6cg72hqh.png
Jebutnie czerwony by nie wyszedł przy takiej becie. Mi mocne dwie kreski wyszły przy becie jakieś 100. Tzn więcej. Bo w sobotę robiłam betę było 92, a test kolejny co dwie mocne kredki wyszły robiłam po kolejnych dwóch dniach. Przy becie niecałe 10 widziałaś że miałam cień cienia

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Jebutnie czerwony by nie wyszedł przy takiej becie. Mi mocne dwie kreski wyszły przy becie jakieś 100. Tzn więcej. Bo w sobotę robiłam betę było 92, a test kolejny co dwie mocne kredki wyszły robiłam po kolejnych dwóch dniach. Przy becie niecałe 10 widziałaś że miałam cień cienia

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Dlataego mowie.. coa sciemnia .. jestem pewna ze pozniej bedzie mi płakała ze niby poronila jak sie okaże za pare dni negatywny test

qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Czesc Dziewczyny[emoji8][emoji8][emoji8] u mnie 9 dc i od wczoraj dzialamy chociaz powiem szczerze, ze jakos mam marne nastawienie na ten cykl i generalnie to jakos tak sraciłam wiare, ze uda sie... Nie mam plodnego sluzu i to mnie martwi...czuje wilgoc ale w srodku na zewnatrz marnie, wybiore sie chyba do gina i zobaczymy co powie w tym temacie[emoji20] pogoda wredna, deszcz pada ale chyba pojde pobiegac zeby wyzyc sie troche, moze to pomoze na mojego dola...Formalnie od wczoraj chce mi sie tylko plakac a jestem w odwiedzinach u rodziny i nawet nie mam jak pobyc sama ze soba...buuu[emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry