reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moja 31marca ale jeszcze nie qiadomo czy nie przedluza nam moze=) ale jesli teraz sie udalo to sie w czasie wyrobie. I beda musieli przedluzyc ja do dnia produ. Ale kurde licze ze mimo wszystko projekt bedzie dalej bo wolalabum pracowac w ciazy normalnie

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Trzymam kciuki żeby program był dalej realizowany [emoji4]

reklama
Kasienka haha ja juz po jednym kieliszku mam zawsze. Ale dzieki temu butelke pysznego wina starcza mi na dluzej. Jakis czas temu po 2 lampkach mojego czerwonego wina ledwo sie pod prysznic dowleklam a jak mi sie juz udalo to pierdyllam w nim na podloge i tak rechotalam ze az maz sie zainteresowal tym co ja odwalam. Do dzis nie wiem co mnie tak rozbawilo.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasienka haha ja juz po jednym kieliszku mam zawsze. Ale dzieki temu butelke pysznego wina starcza mi na dluzej. Jakis czas temu po 2 lampkach mojego czerwonego wina ledwo sie pod prysznic dowleklam a jak mi sie juz udalo to pierdyllam w nim na podloge i tak rechotalam ze az maz sie zainteresowal tym co ja odwalam. Do dzis nie wiem co mnie tak rozbawilo.

hahaha ja kiedys umialam wiecej wypic a od kad nie pije za duzo bo leki biore to mam slaba glowe.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

A ja wlasnie nigdy nie pilam alkoholu, zreszta mam prawie 30 lat a nigdy wodki z kieliszka nie wypilam, kilka razy zdarzylo mi sie napic bardzo slabego drinka max 1 oczywiscie, szampana na sylwestra, jak piwo to tylko shandy max 2% i nie wiecej jak jedno ale czerwone slodkie wino kocham i wodke malibu z mlekiem tez, czasami na smaka wypije pol kieliszka za duzo, czyli w moim wypadku poltora kieliszka i swiat sie kreeeeeeci :D

Sorki że wcześniej nie napisałam że źle się czułam test zrobiłam o 14 i czekając na wynik testu dostałam@ :( oczywiście test negatywny a @sie rozkręca. Nie mogłam cały dzień zbić gorączki więc pojechałam do lekarza dostałam zastrzyk i tyle czekam aż zacznie działać

Sorki że wcześniej nie napisałam że źle się czułam test zrobiłam o 14 i czekając na wynik testu dostałam@ :( oczywiście test negatywny a @sie rozkręca. Nie mogłam cały dzień zbić gorączki więc pojechałam do lekarza dostałam zastrzyk i tyle czekam aż zacznie działać
Oj biedna Ty, zdrowia dużo życzę :*

reklama
Ja w tym cyklu nie testuję bo lekarz po zabiegu doradzał starania, tym bardziej że jednak pobrali fragment do badania no i wszystko musi się zagrozić, więc trzymam kciuki za Was a my wracamy do gry w lutym. A co do alkoholu to też należę do tych ekonomicznych czyli kieliszek wódki lub lampka wina i już świat się robi kolorowy ;)

Do góry