reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiec glowa do góry, pomysl o tym jak dego dzidziusia przytulisz... teraz dla mnie najcudowniesjsza rEcza jest jak synek mowi "momo, kochiam"

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
@KatiNails i @Jotka_Szczotka Dzięki dziewczyny za słowa otuchy! Na prawdę myślałam już że jestem nienormalna! Najpierw chce jak zachodzi to się rozmyśla :( Aż mi głupio było pisać bo źle się z tym czuje :( Widzę że mój narzeczony chodzi smutny przeze mnie :( I nie dziwie mu się zresztą :( Mam nadzieję, że jak najszybciej mi przejdzie bo chciałabym już się cieszyć!! Przy drugim na pewno jest ciut łatwiej bo już się wie z czym się to je ;)

@KatiNails i @Jotka_Szczotka Dzięki dziewczyny za słowa otuchy! Na prawdę myślałam już że jestem nienormalna! Najpierw chce jak zachodzi to się rozmyśla :( Aż mi głupio było pisać bo źle się z tym czuje :( Widzę że mój narzeczony chodzi smutny przeze mnie :( I nie dziwie mu się zresztą :( Mam nadzieję, że jak najszybciej mi przejdzie bo chciałabym już się cieszyć!! Przy drugim na pewno jest ciut łatwiej bo już się wie z czym się to je ;)
Kochana chyba każda kobieta na początku to przechodzi. Radość, ale też ogromny stres i jedna wielka niewiadoma. :) Ja jak w tej ciąży zrobiłam test i wyszedł pozytywny to w pierwszym momencie roztelepalo [emoji23] ale szybciej przeszło niż w pierwszej ciąży [emoji23] w pierwszej jak zrobiłam test i wyszedł pozytywny to dosłownie płakałam już nie wiem czy bardziej ze szczęścia czy przerażenia

ckai9jcgk10emd23.png

Kochana chyba każda kobieta na początku to przechodzi. Radość, ale też ogromny stres i jedna wielka niewiadoma. :) Ja jak w tej ciąży zrobiłam test i wyszedł pozytywny to w pierwszym momencie roztelepalo [emoji23] ale szybciej przeszło niż w pierwszej ciąży [emoji23] w pierwszej jak zrobiłam test i wyszedł pozytywny to dosłownie płakałam już nie wiem czy bardziej ze szczęścia czy przerażenia

ckai9jcgk10emd23.png

Jezu dzięki kochana!!!! Na prawdę mi lepiej! Czułam jak ostatnia wariatka! ;) A jak wiem że nie jestem sama z takimi myślami to troszkę lżej na sercu ;) @KatiNails teraz masz 25 lat? Do tej pory wydawało mi się że już jestem całkiem stara na pierwsze a teraz się jeszcze boje że będę najmłodsza na porodówce ;)

Jezu dzięki kochana!!!! Na prawdę mi lepiej! Czułam jak ostatnia wariatka! ;) A jak wiem że nie jestem sama z takimi myślami to troszkę lżej na sercu ;) @KatiNails teraz masz 25 lat? Do tej pory wydawało mi się że już jestem całkiem stara na pierwsze a teraz się jeszcze boje że będę najmłodsza na porodówce ;)
Urodze teraz miesiąc przed 26 urodzinami :) dużo teraz młodych matek :)

ckai9jcgk10emd23.png

Dziewczyny potrzebuję waszej porady. Staraliśmy się o dzidziusia od sierpnia. Strasznie chciałam! Od półtora roku myślałam i mówiłam o dzidziusiu i nie mogłam się doczekać kiedy zaczniemy się starać. 30.12 ujrzałam 2 kreseczki. Od razu zrobiłam bete i ciąża się potwierdziła. W sobotę był szał radości a w niedziele 31.12 dopadł mnie straszy strach.... :( Boje się że będzie nam ciężko, że wszystko się zmieni, że może jeszcze mogliśmy troszkę poczekać bo dopiero co nasze życie się ustabilizowało :( Zła jestem na siebie :( Zamiast się cieszyć to ja się zamartwiam :( Mam 27 lat w tym roku będzie 28. Do tej pory myślałam że to już ostatni dzwonek żeby się starać o pierwszego dzidziusia, a teraz mam wątpliwości :( Któraś z was tak miała? może to tylko hormony? :( Co chwila płacze :((((
Nie martw się, obawy przed posiadaniem dziecka, u to jeszcze w dodatku syrach przed pierwszym jest normalny :)
Najważniejsze jest to, że obydwoje tego chcecie i się KOCHACIE - jeśli te 2 warunki są spełnione to na pewno sobie poradzicie:)
Trzymam kciuki! :) A radość jeszcze przyjdzie, zobaczysz :)

9ewnqqmzi7le71mi.png

Nie martw się, obawy przed posiadaniem dziecka, u to jeszcze w dodatku syrach przed pierwszym jest normalny :)
Najważniejsze jest to, że obydwoje tego chcecie i się KOCHACIE - jeśli te 2 warunki są spełnione to na pewno sobie poradzicie:)
Trzymam kciuki! :) A radość jeszcze przyjdzie, zobaczysz :)

9ewnqqmzi7le71mi.png
Dzięki za wsparcie!!!

Kochać kochamy się bardzo! Dziecko bardzo chcieliśmy teraz jest panika ;) Jeśli to się liczy to chyba sobie poradzimy! Najgorsze będzie to że mniej więcej do pół roku dziecka będziemy mieszkać w kawalerce z kotem i mikropsem ;) Ale chyba takiemu maluchowi to nie powinno przeszkadzać nie ? ;)

Cześć dziewczyny. Jestem Kamila i mam 26 lat. Czytam Was od dłuższego czasu. Też staram się o dzidziusia około roku. Mam problem z nieregularnymi miesiączkami i nie jestem w stanie wyliczyć sobie dni płodnych. Byłam u gina i przepisał mi miovarian na regulację hormonów. Biorę go od października. Niestety miesiączka nadal przychodzi po dwóch miesiącach. powiedział też że nie widzi u mnie problemów. Mimo to cały czas się nie udaje. teraz mam zamiar znów się wybrać do innego gina. Może niech zmonitoruje mi cykl. Czy w ogóle owulka występuje.... W tym roku bardzo chciałabym ujrzeć dwie kreseczki. Z Wami będzie mi raźniej na nie czekać.

reklama
Po pierwszym usg wszystko Ci przejdzie =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry