Jotka_
Fanka BB :)
Biore bromergon i od kiedy go biore spsdlo mi 5 kg ssmobierzesz coś na to?
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biore bromergon i od kiedy go biore spsdlo mi 5 kg ssmobierzesz coś na to?
Czas naprawdę ruszyć się medycznie bo samo się nie zrobi.Biore bromergon i od kiedy go biore spsdlo mi 5 kg ssmo
Ja też uważam, że tak, na początku fasolka nawet tego nie dostanie do siebie skoro podejrzewasz a nie masz niczym potwierdzone to musi być bardzo wczesna ciąża jeśli jestHej dziewczyny mam dzisiaj wizytę u dentysty a mogę być w ciąży czy znieczulenie mogę mieć?
Ja bardzo zaluje zze tak wyszlo no teraz wygladam strasznie. Ale staram sie juz noe przekraszac pewnych wartości liczbowych. Jak juz mi spadnie to pilnuje zeby wyzej nie poszlo. Ale co wazne jestem mniej spuchnieta, a huz obraczki wlozyc nie moglam.Czas naprawdę ruszyć się medycznie bo samo się nie zrobi.
Ja też uważam, że tak, na początku fasolka nawet tego nie dostanie do siebie skoro podejrzewasz a nie masz niczym potwierdzone to musi być bardzo wczesna ciąża jeśli jest
Powiedz o tym tylko stomatologowi i będzie okHej dziewczyny mam dzisiaj wizytę u dentysty a mogę być w ciąży czy znieczulenie mogę mieć?
Trzymam kciuki za pozytywną wiadomośćMam przeczucie ze coś się dzieje podbrzusze boli delikatnie i ciągnie piersi bolą po bokach i są napuchnięte okaże się za 3 góra 4 dni
Ojjj obrączka... to byłby ból jakbym nie mogła włożyć, na małym palcu chyba bym nosiła!Ja bardzo zaluje zze tak wyszlo no teraz wygladam strasznie. Ale staram sie juz noe przekraszac pewnych wartości liczbowych. Jak juz mi spadnie to pilnuje zeby wyzej nie poszlo. Ale co wazne jestem mniej spuchnieta, a huz obraczki wlozyc nie moglam.
Ja bardzo zaluje zze tak wyszlo no teraz wygladam strasznie. Ale staram sie juz noe przekraszac pewnych wartości liczbowych. Jak juz mi spadnie to pilnuje zeby wyzej nie poszlo. Ale co wazne jestem mniej spuchnieta, a huz obraczki wlozyc nie moglam.