reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Poplacz, bedzie Ci lżej. Oststnim razem tez mialam nadzieje...

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Te nadzieje rozpierniczają mnie psychicznie na kilka dni. A taka byłam pewna, że skoro mam juz dziecko to pójdzie w miarę łatwo...

Cały czas mam w głowie, że przez stres przedślubny mogła mi się owulacja przestawić.. dziś to juz 46dzień cyklu..

Właśnie! Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła i się udało wszystko :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj, byle mocno! :)

reklama
W przyszłym miesiącu idę do gina z mężem się poradzić.... Naczytałam się, że przez moją nadwagę mogę mieć kłopoty np z prolaktyną i mieć cykle bezowulacyjne..
Koszt badań jakieś 140 (z prolaktyną i TSH itd) jeśli pójdę sobie sama jeszcze bez wizyty
Plus kuźwa koniec bimbania z nadwagą, wykorzystamczas do pojawienia się fasollki! Nawet jeśli teraz sie udało jakimś cudem.... to nie ma bata...pilnuję się i już ćwiczę.Jakoś ten dół przekornie wpłynął motywująco

W przyszłym miesiącu idę do gina z mężem się poradzić.... Naczytałam się, że przez moją nadwagę mogę mieć kłopoty np z prolaktyną i mieć cykle bezowulacyjne..
Koszt badań jakieś 140 (z prolaktyną i TSH itd) jeśli pójdę sobie sama jeszcze bez wizyty
Plus kuźwa koniec bimbania z nadwagą, wykorzystamczas do pojawienia się fasollki! Nawet jeśli teraz sie udało jakimś cudem.... to nie ma bata...pilnuję się i już ćwiczę.Jakoś ten dół przekornie wpłynął motywująco
Na sierpniowkach jest dziewczyna której @ spóźniała się 2tyg. Testy w domu negatywne dopiero beta pokazała ciążę

ckai9jcgk10emd23.png

Hej. Zrobiłam rano test i negatyw znów :( :( :( Wczoraj rozmawiałam z kuzynką i poleciła mi swojego gina, uważa że on odrazu mi zleci wszystkie badania. I tak zrobię,czekam na @ i zapisze się odrazu,jeszcze w tym miesiącu. Mówiłam jej że w lutym mam dopiero iść ale przekonała mnie że do lutego to ja już sobie u tego lekarza wszystkie badania porobie,a nie że będę czekać. Wczoraj woziłam kuzynkę do szpitala bo jest po wybalaniu nadżerki i od dwóch tygodni ciągle krwawi, ale powiedzieli jej że nic się złego nie dzieje. A jak szłam z nią do lekarza to po drodze mijałam sale z noworodkami :( I jeden tak płakał głośno uświadomiłam sobie że chce natychmiast takiego niemowlaka i biorę się w garść,czekam na @ i dzwonię się zapisać do tego jej lekarza, tylko muszę wiedzieć na kiedy mniej więcej się zapisać żeby @ nie było, więc czekam aż się zacznie i mniej więcej będę wiedzieć kiedy się skończy. To już niedługo powinna być.

Na sierpniowkach jest dziewczyna której @ spóźniała się 2tyg. Testy w domu negatywne dopiero beta pokazała ciążę

ckai9jcgk10emd23.png
Dobra kobieto niosąca nadzieję! :* :D

Wogóle nie czuję się jakby @ miał się zbliżać...mam takie napady śpiączki, że dwa dni pod rząd spałam 3 godziny popołudniu... brzuch mam napięty,nie bolący jak na okres ale właśnie jakbym miała lekko powiększoną macicę
Szczerze mówiąc to ja po tylu miesiąca bezowocnych starań jednocześnie marzę by to było to a jednocześnie myślę, że to niemożliwe... bo dlaczego ten miesiąc skoro w inne nie wyszło..
Strasznie zaczyna mi to wchodzić w głowę

Dobra kobieto niosąca nadzieję! :* :D

Wogóle nie czuję się jakby @ miał się zbliżać...mam takie napady śpiączki, że dwa dni pod rząd spałam 3 godziny popołudniu... brzuch mam napięty,nie bolący jak na okres ale właśnie jakbym miała lekko powiększoną macicę
Szczerze mówiąc to ja po tylu miesiąca bezowocnych starań jednocześnie marzę by to było to a jednocześnie myślę, że to niemożliwe... bo dlaczego ten miesiąc skoro w inne nie wyszło..
Strasznie zaczyna mi to wchodzić w głowę
Polecam zrobić betę będziesz miała pewność w tą czy tą :)

ckai9jcgk10emd23.png

Ja jestem otyla, właśnie przez problemy z prl. Przez rok przytylam ponad 20kg. Lepiej sprawdz bo jeden zachwialy hormon tozbija inne i potem jest masakra

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry