reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hello, ale cisza. Chyba wszystkie sie gdzies przeniosłyscie

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Ja byłam od 5 na nogach. Najpierw labolatorium czyli siku w kubeczku i pobieranie krwi, zaraz potem neurolog,od razu po tym testy psychofizyczne (do wózków widłowych) potem jechalam od razu do starej pracy podpisać wypowiedzenie i jak wrocilam do domu zrobila się prawie 15 a że M po nocce to machnelam obiad i tak jak wstałam o 5, dopiero przed 17 usiadlam na dupie i momentalnie oczy mi sie zamknely. Przed 19 sie przebudzilam. Matka stulecia. Ale obiecałam mlodej,że jutro ten dzien nadrobimy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Witajcie
Dziś byłam u gina 2 raz w tym miesiącu ( wcześniej by sprawdzić jak duże sa polipy już o tym pisałam nic nie było widać bo byłam przed @ ) A dziś mu mojemu ogromnemu zaskoczeniu zobaczyłam już bijące serduszko !! Jestem nadal w szoku bo nie spodziewałam się tego. Dostałam zwolnienie leki i skierowanie na badania bo...jestem po przejściach. A termin jeszcze na sierpień może trzasne w moje 31 urodziny ;)
Ale super wiadomość! Gratuluję!

Czasami myślę ze my kobiety mamy w sobie jakąś magiczną moc.
Dokładnie! Mam znajoma, która poroniła 15 razy! 15! Dla mnie to niepojęte. Miała milion różnych terapii w tym jakieś z przetaczaniem krwi i cholera wie co jeszcze (bo ogólnie miała wszystko w idelanie, tylko jej organizm traktował ciążę jako zagrożenie i sam ją usuwał) ale uparła sie, że donosi ciążę i przy 16 razie jej się udało :)
Ja ją najnormalniej w świecie podziwiam :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Cicho! W ciazy jestem dopiero od 21 godzin dopiero =D hahah

1515010146-1e53a1fe7124d726-aaaaaa.jpeg

Wyglada na to ze juz po owu. Zmeczona juz jestem tym serducjowanien. Po za tym dzis na spacerze chyba mnie przewialo. Jestem slaba strasznie i zasypiam na siedzaco a musze sie jeszcze ogarnac

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Mój ma urodziny 21 i pytał mnie dzisiaj na jaki alkohol mam ochotę. Z totalna powagą powiedziałam mu, że 21 to ja już w ciąży będę i może mnie nie brać pod uwagę w preferencjach alkoholowych [emoji23]
Nie bardzo chciał więcej ze mną o tym dyskutować :D
Ogólnie, jak powiedziałam mu ostatnio, że ja w tym cyklu zachodze w ciążę bezdyskusyjnie i fajnie byłoby gdyby mi w tym pomógł stwierdził tylko 'obsłuż się', że stoickim spokojem. Wiec ma chłop cierpliwość :D
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry