reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mialam jajniki w takim stanie ze lekarz prawie wcAle mi nie dawal szans. Brałam sam oviarin i kwas foliowy. Mialam cykle bez owulacji zaszlam w ciążę po 5 dniach

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ten obiarin jakiś wspomagacz bez recepty tak? Mi lekarz za to mówił, że od razu się uda... I tak 27 miesięcy czekam, aż się UDA

reklama
Dzisiaj 33 dc, brzuch cały czas boli, trochę mnie to martwi.

Do objawów dołączę też lekko nabrzmiałe piersi, ale to tak jak przed @ więc też nie brałam tego pod uwagę ;-)
Dużą ilość śluzu tłumaczyłam sobie wiesiołkiem ;-)
I tak wytrzymałam tyle dni bez testu bo bałam się rozczarowania :biggrin2:
To ja dzisiaj 27 dc, brzuch boli jak na okres, krosty na czole jak zwykle przed okresem, więc coś czuje,ze znowu nic z tego... wszyscy mi powtarzaja,zeby odpuscic, ale to nie jest latwe...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Inga trochę mnie brzuch boli raz z prawej raz z lewej czasami w pachwinach tak ciągnie, i czuje pełne piersi ale nie bola

To ja dzisiaj 27 dc, brzuch boli jak na okres, krosty na czole jak zwykle przed okresem, więc coś czuje,ze znowu nic z tego... wszyscy mi powtarzaja,zeby odpuscic, ale to nie jest latwe...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Odpuścić... Ile razy to słyszałam. Najbardziej wkurzasz jak mówią to osoby które nie mają tego problemu.
2 lata temu jak zaczynaliśmy się starać (a raczej zwyczajnie nie robiliśmy nic, żeby dziecka nie mieć-wtedy jeszcze bez tabletek i wspomagaczy) to od osób którym mówił słyszałam: co? Już? Po co się tak spieszycie, jesteś jeszcze taka młoda ! Minęły 2 lata i co... Gdybym wtedy nie zaczęła tylko teraz i dopiero dowiadywala się o wszystkich problemach to pewnie niedługo bym słyszała : Ty jeszcze nie masz dziecka? Na co czekasz?
Najlepiej słuchać samej siebie :)

reklama
Do góry