reklama
Biorę eutyrox 50 ale pewnie będę musiała brać więcej...Kochana, lekarz niech szybciutko daje leki na tarczycę!!! Trzymam mocno kciuki.
Objawy...więc tak ok tygodnia przed terminem spodziewanej @ pojawiła się kropelka krwi ze śluzem, myślałam że po prostu przyjdzie wcześniej a tu nic. Brzuch cały czas pobolewał aż do teraz. Ciągła ochota na sex i sporo śluzu a zawsze miałam suchości po owu. Jednak myślałam, że ten cykl był spisany na straty, byłam na urlopie i nie myślałam o objawach, dopiero teraz tak sobie przypominam :-) jestem cały czas w szoku, uwierzę po usg :-)
CzarnaPerła
Zaciekawiona BB
Bardzo Ci gratuluję! Ponieważ mam identyczne problemy jak ty tj. Niedoczynnosc i hiperprolak. to dzieki Tobie obudzila sie we mnie nadzieja,ze mnie tez sie uda [emoji2] Nie bój się, teraz najważniejszy dla Ciebie jest spokój i zdrowie, więc o to dbaj. Trzymam kciukasy [emoji1]To moja pierwsza ciąża, bardzo się boję bo mam niedoczynność tarczycy i hiperprolaktynemie, zbadałam dziś tsh to mam podwyższone (4,500) mój lekarz dopiero we wtorek będzie...
Nadal nie mogę w to uwierzyć, chyba dopiero po wizycie u gina dotrze to do mnie... :-)
Ps. Oboje z mężem płaczemy ze szczęścia ;-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
CzarnaPerła
Zaciekawiona BB
A dzisiaj masz ktory dc?Objawy...więc tak ok tygodnia przed terminem spodziewanej @ pojawiła się kropelka krwi ze śluzem, myślałam że po prostu przyjdzie wcześniej a tu nic. Brzuch cały czas pobolewał aż do teraz. Ciągła ochota na sex i sporo śluzu a zawsze miałam suchości po owu. Jednak myślałam, że ten cykl był spisany na straty, byłam na urlopie i nie myślałam o objawach, dopiero teraz tak sobie przypominam :-) jestem cały czas w szoku, uwierzę po usg :-)
Dziękuję za miłe słowa, Tobie też się uda tylko trzeba wyluzować, wiem że to trudne ale mi się udało i w sumie przytulanki były głównie po owu tak po prostu z ochoty ;-)Bardzo Ci gratuluję! Ponieważ mam identyczne problemy jak ty tj. Niedoczynnosc i hiperprolak. to dzieki Tobie obudzila sie we mnie nadzieja,ze mnie tez sie uda [emoji2] Nie bój się, teraz najważniejszy dla Ciebie jest spokój i zdrowie, więc o to dbaj. Trzymam kciukasy [emoji1]
Przed płodnymi mąż był zestresowany pracą, już wiedziałam że nici z przytulanek, stwierdziłam że w tym cyklu odpuszczam a jednak ;-)
Dzisiaj 33 dc, brzuch cały czas boli, trochę mnie to martwi.
Do objawów dołączę też lekko nabrzmiałe piersi, ale to tak jak przed @ więc też nie brałam tego pod uwagę ;-)
Dużą ilość śluzu tłumaczyłam sobie wiesiołkiem ;-)
I tak wytrzymałam tyle dni bez testu bo bałam się rozczarowania
Spark
Fanka BB :)
To mega się różnić, hm, dziwne...Inga jak beta?
Spark u mnie jest tak:
1,2-15,9 faza lutealna
2,8-147,3 pierwszy trymestr
Reszty nie będę wypisywać, ale dziwne, że wszędzie mają inne normy. Grunt, że nie jestem na dolnej granicy.
Paraplu masz rację, nie można się poddawać
reklama
Spark
Fanka BB :)
Właśnie nie, dopiero o tym wczoraj poczytałam... Lekarz tylko esfrofem przepisał najpierw jeden, a teraz w zwiększonej dawce bo tamten nic nie dał. O naturalnych nic nie mówił, ale spróbuję dzięki za przypomnienie bo dziś znów tylko na lekach się skupilamSpark a wcinasz dużo orzechów brazylijskich i pojasz czerwone wino? Podobno zbawienne na przyrost endo i sama natura
Poza tym dołączam do grona lekomanek: Euhyrox, UroVaxom, Glucopage, Acard, kwas foliowy, b6, b12, d3, femibion i prenatal dha. Oczywiście wszystko zlecone przez lekarza. Na przekazane w genach dary. Do owu wisiołek i koenzym q10.