reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Inga cieszę sie bardzo :)

Dziewczyny a ja mam wyniki bety, ale chyba nie jest ok.
W srodę 521 a dziś 929, mały ten przyrost :(

To moja pierwsza ciąża, bardzo się boję bo mam niedoczynność tarczycy i hiperprolaktynemie, zbadałam dziś tsh to mam podwyższone (4,500) mój lekarz dopiero we wtorek będzie...
Nadal nie mogę w to uwierzyć, chyba dopiero po wizycie u gina dotrze to do mnie... :-)
Ps. Oboje z mężem płaczemy ze szczęścia ;-)
Kochana, lekarz niech szybciutko daje leki na tarczycę!!! Trzymam mocno kciuki.

Marbia staraj się o tym nie myśleć, trzymam kciuki, że będzie wszystko ok!

Pytanie: czy korzysta któraś z testów owu zakupionych na allegro i może powiedzieć, że są ok? Miałabym kupić takie jak na zdjęciu:Zobacz załącznik 763900

ja mam mieszane uczucia. w 1 cyklu były 2 kreski, ale nie równie mocna jak kontrlna (może to kwestia dosłownie godzin), a w aktualnym cyklu zrobiłam 7 testów dzień po dniu i nie wyszła ani razu druga kreska - być może był brak owulacji, albo coś z nimi jest nie tak

Inga cieszę sie bardzo :)

Dziewczyny a ja mam wyniki bety, ale chyba nie jest ok.
W srodę 521 a dziś 929, mały ten przyrost :(

ale przecież rośnie to chyba jest ok??

Evee spodziewałam sie coś ok 1000/1100.... ta poprzednia bardzo skoczyła.... z 187 na 521 a teraz te 929....
czy beta przy pozamacicznej tez rosnie ?

Kochane moje, nie wierzę... Boję się cieszyć, beta 820...! :-)
No i pięknie!!!! Gratulacje!! :)
Teraz opowiadaj dla przypomnienia jakie miałaś objawy inne niz co miesiąc :)

Czesc dziewczynki.

Stwierdzilam, ze nie dam wygrac smutkowi!
Bede walczyc jak tylko upewnie sie, ze wszystko okej jest z mojej strony.

[emoji173]

Napisane na P00C w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu!! I tak trzymać! Cieszę sie ze wróciłaś! :)

reklama
Do góry