reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wlasnie wstalam, czuje sie jakby czołg po mnie przejechal :( w nocy gorączka, bolgardla straszny. Nie wierze juz w ten cykl. 25dc, 5dpo moglaby juz malpa zawitac :(

reklama

Hej, miałam niestety nie drożne i troche bolało, ale sie "odetkało" po HSG :-D. To takie uczucie rozpierania, ale da sie wytrzymać. Badanie nie trwa na szczęście długo :laugh2:

Hej, miałam niestety nie drożne i troche bolało, ale sie "odetkało" po HSG :-D. To takie uczucie rozpierania, ale da sie wytrzymać. Badanie nie trwa na szczęście długo :laugh2:
Dziękuję za odpowiedź :)wiesz co miałam takie" uczucie rozpierania" jak mi ręką spuchla i jeździłam do ortopedy żeby mi ściągnął strzykawka ten plyn co się gromadził ciekawe czy to podobne odczucie lepiej żebym tego nie miała robionego:) narazie drugi cykl z clo :)

Dziękuję za odpowiedź :)wiesz co miałam takie" uczucie rozpierania" jak mi ręką spuchla i jeździłam do ortopedy żeby mi ściągnął strzykawka ten plyn co się gromadził ciekawe czy to podobne odczucie lepiej żebym tego nie miała robionego:) narazie drugi cykl z clo :)

Będzie dobrze :-) Trzymam kciuki za Ciebie, w sumie za nas wszystkie :-) Jak teraz mi sie nie uda, to bedziemy tez miec stymulacje cyklu. Będzie dobrze :-) Codziennie sobie teraz to powtarzam :-)

Wróciłam od gina kazał mi kupić kolejne witaminy dla mnie i dla męża. Badań żadnych narazie uznał że nie zrobi, przejrzał moja historię leczenia nawet tą z przed 7lat jak w ciąży byłam i uznał że u mnie wszystko jest w porządku... No nie wiem kazał brać ten Ovarin i witaminy te co kazał kupić i tyle. Mam się zgłosić po kuracji z ovarinem

Dobra, bo ja zwariuje niedługo. Od 3 dni mialam brązowe plamienia. Dzisiaj rano na papierze dużo żywej, czerwonej krwi. 28dc, więc myślałam, że @ już przyszła. Chociaż jeszcze kilka dni powinno być. I żadnych objawow, bo zawsze mnie łapie takie skurcz brzucha. No ale ciul. Nastawiłam się na @, poszłam spac, wstałam i... Nic. Nawet jednej, najmniejszej plamki! WTF? :/
Ten cykl od samego początku był dziwny, bo cycki wcale mnie po ostatniej @ nie przestały boleć. Jakoś tydzień później przeszło i po kilku dniach znowu zaczęły, aż do dzisiaj. Jajniki też się często odzywają. Owu miałam taką, że myślałam, że upadnę. Najpierw złapał mnie skurcz, a później chlusnelo ze mnie śluzem. (Wybaczcie bardzo szczegółowe atrakcje) najpierw prawy jajnik mnie bolał tak, że nie mogłam się wyprostować, a jakieś dwa dni później lewy, ale już duuuuzo mniej. (Pomijając już moje urojone objawy ciazowe)
Ogólnie i dość kolokwialnie mówiąc sram po gaciach. Ktoś kiedyś coś takiego miał?

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra, bo ja zwariuje niedługo. Od 3 dni mialam brązowe plamienia. Dzisiaj rano na papierze dużo żywej, czerwonej krwi. 28dc, więc myślałam, że @ już przyszła. Chociaż jeszcze kilka dni powinno być. I żadnych objawow, bo zawsze mnie łapie takie skurcz brzucha. No ale ciul. Nastawiłam się na @, poszłam spac, wstałam i... Nic. Nawet jednej, najmniejszej plamki! WTF? :/
Ten cykl od samego początku był dziwny, bo cycki wcale mnie po ostatniej @ nie przestały boleć. Jakoś tydzień później przeszło i po kilku dniach znowu zaczęły, aż do dzisiaj. Jajniki też się często odzywają. Owu miałam taką, że myślałam, że upadnę. Najpierw złapał mnie skurcz, a później chlusnelo ze mnie śluzem. (Wybaczcie bardzo szczegółowe atrakcje) najpierw prawy jajnik mnie bolał tak, że nie mogłam się wyprostować, a jakieś dwa dni później lewy, ale już duuuuzo mniej. (Pomijając już moje urojone objawy ciazowe)
Ogólnie i dość kolokwialnie mówiąc sram po gaciach. Ktoś kiedyś coś takiego miał?

Na kiedy masz termin @

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama

No ja słyszałam o plamieniach na początku ciąży ale mnie osobiście to nie spotkało. Ani w ciąży z Aleksem ani teraz.

ckaiyx8d63pd6voi.png

Do góry