reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wlasnie wstalam, czuje sie jakby czołg po mnie przejechal :( w nocy gorączka, bolgardla straszny. Nie wierze juz w ten cykl. 25dc, 5dpo moglaby juz malpa zawitac :(

reklama

Hej, miałam niestety nie drożne i troche bolało, ale sie "odetkało" po HSG :-D. To takie uczucie rozpierania, ale da sie wytrzymać. Badanie nie trwa na szczęście długo :laugh2:

Hej, miałam niestety nie drożne i troche bolało, ale sie "odetkało" po HSG :-D. To takie uczucie rozpierania, ale da sie wytrzymać. Badanie nie trwa na szczęście długo :laugh2:
Dziękuję za odpowiedź :)wiesz co miałam takie" uczucie rozpierania" jak mi ręką spuchla i jeździłam do ortopedy żeby mi ściągnął strzykawka ten plyn co się gromadził ciekawe czy to podobne odczucie lepiej żebym tego nie miała robionego:) narazie drugi cykl z clo :)

Dziękuję za odpowiedź :)wiesz co miałam takie" uczucie rozpierania" jak mi ręką spuchla i jeździłam do ortopedy żeby mi ściągnął strzykawka ten plyn co się gromadził ciekawe czy to podobne odczucie lepiej żebym tego nie miała robionego:) narazie drugi cykl z clo :)

Będzie dobrze :-) Trzymam kciuki za Ciebie, w sumie za nas wszystkie :-) Jak teraz mi sie nie uda, to bedziemy tez miec stymulacje cyklu. Będzie dobrze :-) Codziennie sobie teraz to powtarzam :-)

Wróciłam od gina kazał mi kupić kolejne witaminy dla mnie i dla męża. Badań żadnych narazie uznał że nie zrobi, przejrzał moja historię leczenia nawet tą z przed 7lat jak w ciąży byłam i uznał że u mnie wszystko jest w porządku... No nie wiem kazał brać ten Ovarin i witaminy te co kazał kupić i tyle. Mam się zgłosić po kuracji z ovarinem

Dobra, bo ja zwariuje niedługo. Od 3 dni mialam brązowe plamienia. Dzisiaj rano na papierze dużo żywej, czerwonej krwi. 28dc, więc myślałam, że @ już przyszła. Chociaż jeszcze kilka dni powinno być. I żadnych objawow, bo zawsze mnie łapie takie skurcz brzucha. No ale ciul. Nastawiłam się na @, poszłam spac, wstałam i... Nic. Nawet jednej, najmniejszej plamki! WTF? :/
Ten cykl od samego początku był dziwny, bo cycki wcale mnie po ostatniej @ nie przestały boleć. Jakoś tydzień później przeszło i po kilku dniach znowu zaczęły, aż do dzisiaj. Jajniki też się często odzywają. Owu miałam taką, że myślałam, że upadnę. Najpierw złapał mnie skurcz, a później chlusnelo ze mnie śluzem. (Wybaczcie bardzo szczegółowe atrakcje) najpierw prawy jajnik mnie bolał tak, że nie mogłam się wyprostować, a jakieś dwa dni później lewy, ale już duuuuzo mniej. (Pomijając już moje urojone objawy ciazowe)
Ogólnie i dość kolokwialnie mówiąc sram po gaciach. Ktoś kiedyś coś takiego miał?

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra, bo ja zwariuje niedługo. Od 3 dni mialam brązowe plamienia. Dzisiaj rano na papierze dużo żywej, czerwonej krwi. 28dc, więc myślałam, że @ już przyszła. Chociaż jeszcze kilka dni powinno być. I żadnych objawow, bo zawsze mnie łapie takie skurcz brzucha. No ale ciul. Nastawiłam się na @, poszłam spac, wstałam i... Nic. Nawet jednej, najmniejszej plamki! WTF? :/
Ten cykl od samego początku był dziwny, bo cycki wcale mnie po ostatniej @ nie przestały boleć. Jakoś tydzień później przeszło i po kilku dniach znowu zaczęły, aż do dzisiaj. Jajniki też się często odzywają. Owu miałam taką, że myślałam, że upadnę. Najpierw złapał mnie skurcz, a później chlusnelo ze mnie śluzem. (Wybaczcie bardzo szczegółowe atrakcje) najpierw prawy jajnik mnie bolał tak, że nie mogłam się wyprostować, a jakieś dwa dni później lewy, ale już duuuuzo mniej. (Pomijając już moje urojone objawy ciazowe)
Ogólnie i dość kolokwialnie mówiąc sram po gaciach. Ktoś kiedyś coś takiego miał?

Na kiedy masz termin @

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama

No ja słyszałam o plamieniach na początku ciąży ale mnie osobiście to nie spotkało. Ani w ciąży z Aleksem ani teraz.

ckaiyx8d63pd6voi.png

Do góry