reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na kiedy masz termin @

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Na 23.12, więc w sumie już zaraz

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja właśnie przerwa w pracy.
@k_e kurcze ja bym się przeszła do innego ginekologa, może on nie zlekceważy sprawy i da Wam skierowania na badania...
@Dagaa11 infekcja nie musi oznaczać zmarnowanego cyklu :) wracaj szybciutko do zdrowia :*
@lili78 ile do terminu @?
Nie laseczka tylko brzuszek sukienka chowa [emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

Ja właśnie przerwa w pracy.
@k_e kurcze ja bym się przeszła do innego ginekologa, może on nie zlekceważy sprawy i da Wam skierowania na badania...
@Dagaa11 infekcja nie musi oznaczać zmarnowanego cyklu :) wracaj szybciutko do zdrowia :*
@lili78 ile do terminu @?
Nie laseczka tylko brzuszek sukienka chowa [emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png
Dobra, dobra...na brzuszek dopiero przyjdzie pora[emoji4][emoji4][emoji4] ja mam jeszcze 5 dni do @ ale chyba zaryzykuję sikanie w niedzielę bo będzie 11 dpo

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja słyszałam o plamieniach na początku ciąży ale mnie osobiście to nie spotkało. Ani w ciąży z Aleksem ani teraz.

ckaiyx8d63pd6voi.png
No właśnie to takie 1 na 100 kobiet [emoji14] ogólnie to robiłam test 11-12 dpo, ale tam nawet cienia cienia nie było. Zobaczę jeszcze czy się rozkręci i w sobote, albo niedzielę w razie czego zatestuje jeszcze raz.

To jak dobrze liczę będzie 2 dni do @?
11 dpo to juz sporo :)
Mnie na razie piersi nie bolą, wogole żadnych objawów ciąży oprócz tego że jestem mega senna... Jedyne co miałam to objawy zagnieżdżania które przeszły już.

ckaiyx8d63pd6voi.png

To jak dobrze liczę będzie 2 dni do @?
11 dpo to juz sporo :)
Mnie na razie piersi nie bolą, wogole żadnych objawów ciąży oprócz tego że jestem mega senna... Jedyne co miałam to objawy zagnieżdżania które przeszły już.

ckaiyx8d63pd6voi.png
U mnie ani objawy ciąży ani @ :D a jakie miałaś objawy zagnieżdżenia?
Ogólnie u mnie senność i inne takie to mogą być objawy nocek, więc nawet ich nie biorę pod uwagę. Tak samo, jak to że jestem wrażliwa na zapachy, bo całe życie jestem. Czasami bardziej, czasami mniej. [emoji14]
Tak, normalnie 2 dni do @.

U mnie ani objawy ciąży ani @ :D a jakie miałaś objawy zagnieżdżenia?
Ogólnie u mnie senność i inne takie to mogą być objawy nocek, więc nawet ich nie biorę pod uwagę. Tak samo, jak to że jestem wrażliwa na zapachy, bo całe życie jestem. Czasami bardziej, czasami mniej. [emoji14]
Tak, normalnie 2 dni do @.

Dzięki :*
U mnie objawy zagnieżdżania to ból dosłownie jak na okres. Myślałam, że okres przyszedł tydzień wcześniej. Kłucie i ciągnięcie w jajnikach też dość nieprzyjemne. A następnego dnia z kolei myślałam, że zapalenia pęcherza dostałam. Sikałam co chwilę, a nawet jak się wysikałam miałam wrażenie że nie do końca, ale nic nie bolało. U mnie senność od niedawna.
Właśnie mam przerwę między klientkami, stary do roboty na chwilę pojechał, mały marudny to kładę go spać i może się sama chwilę drzemne :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Wróciłam od gina kazał mi kupić kolejne witaminy dla mnie i dla męża. Badań żadnych narazie uznał że nie zrobi, przejrzał moja historię leczenia nawet tą z przed 7lat jak w ciąży byłam i uznał że u mnie wszystko jest w porządku... No nie wiem kazał brać ten Ovarin i witaminy te co kazał kupić i tyle. Mam się zgłosić po kuracji z ovarinem
Dziwne ze nie zlecil nic. Przecie OVARIN to suplement diety a nie jakis lek. Ja bym na Twoim miejscu skonsultowala sie z innym ginkiem.

Do góry