reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziś już nie dam nadrobić po całym dniu pracy :( pod koniec niż mnie lekko brzuch zaczął boleć :/ chyba nie będzie takich pracowitych maratonów w pracy jak myślałam.... I miałam się pochwalić jak moja sukienka przyjdzie ślubna. W końcu ta jedyna i ostateczna.
@agrafka07 super przyrost :*
1513804318-a851af2b04e0e46c-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Będę bzykać do skutku ale kuzwa w następnym cyklu! Wiec chyba się załapie na październikówki jakby co. Październikówki 2069, w następnym życiu jak znam moje szczęście :)

Weź... co Ci goście przeszkadzają! Goście, winko, 10 minut akcji i znowu goście. Wrześniówki łatwiej się wymawia! Taki bonus!

Jest dobra energia, czuję że to będzie to! [emoji123]

Dziś już nie dam nadrobić po całym dniu pracy :( pod koniec niż mnie lekko brzuch zaczął boleć :/ chyba nie będzie takich pracowitych maratonów w pracy jak myślałam.... I miałam się pochwalić jak moja sukienka przyjdzie ślubna. W końcu ta jedyna i ostateczna.

ckaiyx8d63pd6voi.png

Śliczna [emoji7].

Ale masz długie rzęsy!!! Jak firanki! [emoji846]

ckaiyx8d63pd6voi.png
Jejku ale jestes piekna kobieta i do tego super figurka:)

Ja dzis rozmawialam z mezem... I mowie mu ze chyba odpuscimy starania o 2 bobo bo licho teraz z kasa i wogole tak jakos wszystko teraz podgorke. A on jakos tak zdziwiony i chyba nie bardzo przypadl mu do gustu moj pomysl. Musze jeszcze raz z nim dzis porzadnie pogadac.

I tak wogole mysle co dac szwagierce w prezencie pod choinke? Moze wy dacie jakis pomysl:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, jest moja betka!!! 14,61! Jestem przeszczęśliwa. Już kocham tę małą kropkę i już się bardzo o nią boję.

Bardzo, bardzo się cieszę. Cudowne uczucie i życzę go mocno każdej z Was już niebawem.

Dziękuję Wam, że mnie tu tak dzielnie wspierałyście, było mi łatwiej czekać! [emoji173]️

623a179fe66e59500ed2b45eea594826.jpg
Jeszcze raz gratuluję :-*

reklama
Witajcie. U mnie troszeczkę lepiej tzn bóle głowy troszkę mniejsze. Ale ząb dalej to samo. Dziś jadę do gin, a później z małym do lekarza. Boli go gardło,a w nocy okazało się też że ma zapalenie ucha, już to przerabialiśmy, tylko wcześniej miał problemy z lewym a teraz z prawym uchem. W szkole nie było go w tamtym tygodniu dwa dni i jak poszedł okazało się że ma dużo zaległości... I teraz znów nie pójdzie dopiero po przerwie świątecznej, na to jestem zła, bo szkoła ma dużo wymagań a później młody będzie się gubił w materiale.
Masakra z tymi chorobami :(

Do góry