reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziś już nie dam nadrobić po całym dniu pracy :( pod koniec niż mnie lekko brzuch zaczął boleć :/ chyba nie będzie takich pracowitych maratonów w pracy jak myślałam.... I miałam się pochwalić jak moja sukienka przyjdzie ślubna. W końcu ta jedyna i ostateczna.
@agrafka07 super przyrost :*
1513804318-a851af2b04e0e46c-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Będę bzykać do skutku ale kuzwa w następnym cyklu! Wiec chyba się załapie na październikówki jakby co. Październikówki 2069, w następnym życiu jak znam moje szczęście :)

Weź... co Ci goście przeszkadzają! Goście, winko, 10 minut akcji i znowu goście. Wrześniówki łatwiej się wymawia! Taki bonus!

Jest dobra energia, czuję że to będzie to! [emoji123]

Dziś już nie dam nadrobić po całym dniu pracy :( pod koniec niż mnie lekko brzuch zaczął boleć :/ chyba nie będzie takich pracowitych maratonów w pracy jak myślałam.... I miałam się pochwalić jak moja sukienka przyjdzie ślubna. W końcu ta jedyna i ostateczna.

ckaiyx8d63pd6voi.png

Śliczna [emoji7].

Ale masz długie rzęsy!!! Jak firanki! [emoji846]

ckaiyx8d63pd6voi.png
Jejku ale jestes piekna kobieta i do tego super figurka:)

Ja dzis rozmawialam z mezem... I mowie mu ze chyba odpuscimy starania o 2 bobo bo licho teraz z kasa i wogole tak jakos wszystko teraz podgorke. A on jakos tak zdziwiony i chyba nie bardzo przypadl mu do gustu moj pomysl. Musze jeszcze raz z nim dzis porzadnie pogadac.

I tak wogole mysle co dac szwagierce w prezencie pod choinke? Moze wy dacie jakis pomysl:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, jest moja betka!!! 14,61! Jestem przeszczęśliwa. Już kocham tę małą kropkę i już się bardzo o nią boję.

Bardzo, bardzo się cieszę. Cudowne uczucie i życzę go mocno każdej z Was już niebawem.

Dziękuję Wam, że mnie tu tak dzielnie wspierałyście, było mi łatwiej czekać! [emoji173]️

623a179fe66e59500ed2b45eea594826.jpg
Jeszcze raz gratuluję :-*

reklama
Witajcie. U mnie troszeczkę lepiej tzn bóle głowy troszkę mniejsze. Ale ząb dalej to samo. Dziś jadę do gin, a później z małym do lekarza. Boli go gardło,a w nocy okazało się też że ma zapalenie ucha, już to przerabialiśmy, tylko wcześniej miał problemy z lewym a teraz z prawym uchem. W szkole nie było go w tamtym tygodniu dwa dni i jak poszedł okazało się że ma dużo zaległości... I teraz znów nie pójdzie dopiero po przerwie świątecznej, na to jestem zła, bo szkoła ma dużo wymagań a później młody będzie się gubił w materiale.
Masakra z tymi chorobami :(

Do góry