reklama
Kasienka3b
Fanka BB :)
Duzo zdrowka:*Wlasnie wstalam, czuje sie jakby czołg po mnie przejechal w nocy gorączka, bolgardla straszny. Nie wierze juz w ten cykl. 25dc, 5dpo moglaby juz malpa zawitac
Mami32
Dziękuję za odpowiedź wiesz co miałam takie" uczucie rozpierania" jak mi ręką spuchla i jeździłam do ortopedy żeby mi ściągnął strzykawka ten plyn co się gromadził ciekawe czy to podobne odczucie lepiej żebym tego nie miała robionego narazie drugi cykl z cloHej, miałam niestety nie drożne i troche bolało, ale sie "odetkało" po HSG . To takie uczucie rozpierania, ale da sie wytrzymać. Badanie nie trwa na szczęście długo
Dziękuję za odpowiedź wiesz co miałam takie" uczucie rozpierania" jak mi ręką spuchla i jeździłam do ortopedy żeby mi ściągnął strzykawka ten plyn co się gromadził ciekawe czy to podobne odczucie lepiej żebym tego nie miała robionego narazie drugi cykl z clo
Będzie dobrze :-) Trzymam kciuki za Ciebie, w sumie za nas wszystkie :-) Jak teraz mi sie nie uda, to bedziemy tez miec stymulacje cyklu. Będzie dobrze :-) Codziennie sobie teraz to powtarzam :-)
Oj niedobrze, na same święta. Mnie też coś bierze. Zdrowia życzę i owocnych staranek.Wlasnie wstalam, czuje sie jakby czołg po mnie przejechal w nocy gorączka, bolgardla straszny. Nie wierze juz w ten cykl. 25dc, 5dpo moglaby juz malpa zawitac
k_e
Wróciłam od gina kazał mi kupić kolejne witaminy dla mnie i dla męża. Badań żadnych narazie uznał że nie zrobi, przejrzał moja historię leczenia nawet tą z przed 7lat jak w ciąży byłam i uznał że u mnie wszystko jest w porządku... No nie wiem kazał brać ten Ovarin i witaminy te co kazał kupić i tyle. Mam się zgłosić po kuracji z ovarinem
mala.wiedzma.
Dobra, bo ja zwariuje niedługo. Od 3 dni mialam brązowe plamienia. Dzisiaj rano na papierze dużo żywej, czerwonej krwi. 28dc, więc myślałam, że @ już przyszła. Chociaż jeszcze kilka dni powinno być. I żadnych objawow, bo zawsze mnie łapie takie skurcz brzucha. No ale ciul. Nastawiłam się na @, poszłam spac, wstałam i... Nic. Nawet jednej, najmniejszej plamki! WTF? :/
Ten cykl od samego początku był dziwny, bo cycki wcale mnie po ostatniej @ nie przestały boleć. Jakoś tydzień później przeszło i po kilku dniach znowu zaczęły, aż do dzisiaj. Jajniki też się często odzywają. Owu miałam taką, że myślałam, że upadnę. Najpierw złapał mnie skurcz, a później chlusnelo ze mnie śluzem. (Wybaczcie bardzo szczegółowe atrakcje) najpierw prawy jajnik mnie bolał tak, że nie mogłam się wyprostować, a jakieś dwa dni później lewy, ale już duuuuzo mniej. (Pomijając już moje urojone objawy ciazowe)
Ogólnie i dość kolokwialnie mówiąc sram po gaciach. Ktoś kiedyś coś takiego miał?
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ten cykl od samego początku był dziwny, bo cycki wcale mnie po ostatniej @ nie przestały boleć. Jakoś tydzień później przeszło i po kilku dniach znowu zaczęły, aż do dzisiaj. Jajniki też się często odzywają. Owu miałam taką, że myślałam, że upadnę. Najpierw złapał mnie skurcz, a później chlusnelo ze mnie śluzem. (Wybaczcie bardzo szczegółowe atrakcje) najpierw prawy jajnik mnie bolał tak, że nie mogłam się wyprostować, a jakieś dwa dni później lewy, ale już duuuuzo mniej. (Pomijając już moje urojone objawy ciazowe)
Ogólnie i dość kolokwialnie mówiąc sram po gaciach. Ktoś kiedyś coś takiego miał?
Jotka_
Na kiedy masz termin @Dobra, bo ja zwariuje niedługo. Od 3 dni mialam brązowe plamienia. Dzisiaj rano na papierze dużo żywej, czerwonej krwi. 28dc, więc myślałam, że @ już przyszła. Chociaż jeszcze kilka dni powinno być. I żadnych objawow, bo zawsze mnie łapie takie skurcz brzucha. No ale ciul. Nastawiłam się na @, poszłam spac, wstałam i... Nic. Nawet jednej, najmniejszej plamki! WTF? :/
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
reklama
No ja słyszałam o plamieniach na początku ciąży ale mnie osobiście to nie spotkało. Ani w ciąży z Aleksem ani teraz.Dobra, bo ja zwariuje niedługo. Od 3 dni mialam brązowe plamienia. Dzisiaj rano na papierze dużo żywej, czerwonej krwi. 28dc, więc myślałam, że @ już przyszła. Chociaż jeszcze kilka dni powinno być. I żadnych objawow, bo zawsze mnie łapie takie skurcz brzucha. No ale ciul. Nastawiłam się na @, poszłam spac, wstałam i... Nic. Nawet jednej, najmniejszej plamki! WTF? :/