O'Hara
Fanka BB :)
182,64! Przyrost o 184%. A ja się martwiłam czy będzie wymagane 66%. Uff...
No to pieknie! Teraz możesz sobie odetchnąć z ulga! Gratuluje i rosnijcie sobie zdrowo! [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
182,64! Przyrost o 184%. A ja się martwiłam czy będzie wymagane 66%. Uff...
O jaaaaaa i co zrobilas????Ba, dwa lata temu wygrałam tatuaż.
...marzenia mają wielką moc...
Ale super [emoji16][emoji7] no japka mi się śmieje Tak, że ja pierdziu [emoji173][emoji7]Mój wchodzi do domu, ja zaraz przy nim i patrzę. On na mnie. Ja na niego. On na mnie. Ja na niego. Aż oczy mu się otwierają i wymawia doniosłe słowa „O, *****... Naprawdę? Udało się?”. A ja banan, łzy w oczach i elokwentne „No”. I radość wielka [emoji173]️.
Taka story[emoji16][emoji16][emoji16].
Piękna kruszynka[emoji173]Dziewczyny melduję się po wizycie wszystko oki, dzidzia ma 4,63cm nawet podczas USG wyprostowała nóżkiJuż wiem w czym tkwi problem z moimi zdjęciami, lekarz powiedział, że mam macicę cofnięta do tyłu i dlatego ciężko zobaczyć dziecko. Najpierw zrobił usg przez brzuch i porobił zdjęcia, potem spróbował dowcipnie i wymierzył, na koniec jeszcze raz powtórzył przez brzuch ale mój manewr zgięcia nóg i ponownego wyprostowania sprawił, że dziecko stało się praktycznie wcale nie widoczne. Umówiłam się już nanastępną wizytę 12 lutego Kamień z serca jak nie wiem. Pobrali mi też krew na test pappa, wynik ma być do dwóch tygodni i jakby coś było nie tak to lekarz będzie dzwonił.
Nasza kruszynka
Zobacz załącznik 832843
O jaaaaaa i co zrobilas????
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
O czad=) zazdraszczam ja mam projekt juz od długiego czasu, ale nie moge na niego nazbierac kaski. #D
Taki, tu akurat z testem ovu, bo nie mam mozliwosci bardzo teraz robic zdjecia.
...marzenia mają wielką moc...