reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ba, dwa lata temu wygrałam tatuaż.

...marzenia mają wielką moc...
O jaaaaaa i co zrobilas????

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Mój wchodzi do domu, ja zaraz przy nim i patrzę. On na mnie. Ja na niego. On na mnie. Ja na niego. Aż oczy mu się otwierają i wymawia doniosłe słowa „O, *****... Naprawdę? Udało się?”. A ja banan, łzy w oczach i elokwentne „No”. I radość wielka [emoji173]️.

Taka story[emoji16][emoji16][emoji16].
Ale super [emoji16][emoji7] no japka mi się śmieje Tak, że ja pierdziu [emoji173][emoji7]
Super![emoji7][emoji7][emoji7]

Dziewczyny melduję się po wizycie :) wszystko oki, dzidzia ma 4,63cm :) nawet podczas USG wyprostowała nóżki
emoji7.png
Już wiem w czym tkwi problem z moimi zdjęciami, lekarz powiedział, że mam macicę cofnięta do tyłu i dlatego ciężko zobaczyć dziecko. Najpierw zrobił usg przez brzuch i porobił zdjęcia, potem spróbował dowcipnie i wymierzył, na koniec jeszcze raz powtórzył przez brzuch ale mój manewr zgięcia nóg i ponownego wyprostowania sprawił, że dziecko stało się praktycznie wcale nie widoczne. Umówiłam się już nanastępną wizytę 12 lutego :) Kamień z serca jak nie wiem. Pobrali mi też krew na test pappa, wynik ma być do dwóch tygodni i jakby coś było nie tak to lekarz będzie dzwonił.
Nasza kruszynka
emoji173.png

received_1974421979502658.jpeg

Załączniki

• received_1974421979502658.jpeg
    received_1974421979502658.jpeg
    11 KB · Wyświetleń: 573
Dziewczyny melduję się po wizycie :) wszystko oki, dzidzia ma 4,63cm :) nawet podczas USG wyprostowała nóżki
emoji7.png
Już wiem w czym tkwi problem z moimi zdjęciami, lekarz powiedział, że mam macicę cofnięta do tyłu i dlatego ciężko zobaczyć dziecko. Najpierw zrobił usg przez brzuch i porobił zdjęcia, potem spróbował dowcipnie i wymierzył, na koniec jeszcze raz powtórzył przez brzuch ale mój manewr zgięcia nóg i ponownego wyprostowania sprawił, że dziecko stało się praktycznie wcale nie widoczne. Umówiłam się już nanastępną wizytę 12 lutego :) Kamień z serca jak nie wiem. Pobrali mi też krew na test pappa, wynik ma być do dwóch tygodni i jakby coś było nie tak to lekarz będzie dzwonił.
Nasza kruszynka
emoji173.png

Zobacz załącznik 832843
Piękna kruszynka[emoji173]
Gratuluję udanej wizyty!

reklama
Laski niestety gorączka mnie rozkłada, wiec bede musiała coś wziąć :( na gardło płukanka z wodą utlenioną... musze żyć, jeszcze trzy dni w pracy przedemną :( :( :(

Do góry