B
bibiU
Gość
Taaa, będąCiąża!!! [emoji16][emoji6]
pięcioraczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaa, będąCiąża!!! [emoji16][emoji6]
Jedno albo dwa chętnie przygarne jak coś[emoji13]Taaa, będą
pięcioraczki
Jedno albo dwa chętnie przygarne jak coś[emoji13]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Otoz to! Tez mam takie wrazenieE tam, ostatnio zauważyłam, ze większość z was ma zdolności jasnowidzenia, wiec może i ty !
A daj Boże[emoji13] chociaz gdyby moje sny sie spełniały to mialabym juz cyce jak Pamela, chatę nad morzem i latynoskiego ogrodnika, ze nie wspomnę o tym ze powinnam kilka razy przywalic mojej szefowej co dosc często mi sie sni[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Otoz to! Tez mam takie wrazenie
Wiesz Tobie sie sna sny ale sie nie sprawdzaja,innym sie sni i sie sprawdza a mi wcale sie nie sni nicOprócz mnie! Mi się śnił dwa razy pozytyw i dupa. Zalało mnie jak w Teksańskiej masakrze piłą mechaniczną! Ale nic No, będę żyła
Ty masz jedną kreskę, ja będe mieć jedną, czyli razem mamy dwie, to tak jakbyśmy były w ciąży nie martw sięOprócz mnie! Mi się śnił dwa razy pozytyw i dupa. Zalało mnie jak w Teksańskiej masakrze piłą mechaniczną! Ale nic No, będę żyła
Ty masz jedną kreskę, ja będe mieć jedną, czyli razem mamy dwie, to tak jakbyśmy były w ciąży nie martw się
Wiesz Tobie sie sna sny ale sie nie sprawdzaja,innym sie sni i sie sprawdza a mi wcale sie nie sni nic