reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć Kobitki :) u mnie 7 dpo i już mnie nosi [emoji14] śniło mi się, że zrobiłam trzy testy i dwa były pozytywne , cudne mocne krechy!!! Moj ginekolog w tym śnie zadzwonił do mnie i powiedział, że mogę do niego przyjść o każdej porze dnia i nocy bo jestem najstarszą jego pacjentką [emoji14] [emoji14] [emoji14] a tak na poważnie to w tym cyklu lepiej się czuję niż ostatnio tzn. brzuch z wyjątkiem 5dpo praktycznie nie boli tylko lekko czasami , to samo z piersiami no i zalewa mnie biały śluz tyle, że nie taki gęsty a raczej wodnisty.... zobaczymy co to będzie :p
Mam dokładnie tak samo [emoji4] 10 dpo, zobaczymy co będzie [emoji4]. Wczoraj mój M stwierdził, że moje piersi są znacząco większe niż zwykle [emoji14]

reklama
Cześć dziewczyny. Stanelam wczoraj wieczorem na wadze. I przeszlo mi przez mysl ze waga mi tak swietnie spada, wiec chyba odpuszcze to dziecko dopoki nie schudne.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Jesteś na jakiejś diecie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry