reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziś na poczekalni i ginekologa czekałam na wizytę wśród samych zabrzuchaconych z ogromnymi brzuchami a te bez brzuchow wychodziły że świeżo założoną książeczką ciążowa nieszczęście na koniec przyszły 2 staruszki to mi humor poprawiły ;)a może mnie ktoras zarazila..najsmieszniejszy był synek jednej babki i pyta czy długo jeszcze będę czekać i tego dentysty, potem mi wytlumaczono gdzie sa i zaczął na głos opowiadać które ma większy brzuch..;)

Serio to zrobiłam! Ciekawe czy ktoś zauważy [emoji16][emoji16][emoji16]
1513414000-206dcc98260a1350-aaaaaa.jpeg

Padłam

Dziewczyny patrzycie co znalazłam [emoji7]
Auchan!
Wszystkim ciezarnym - na święta polecam [emoji16][emoji173]
A co będziemy o suchym siedziec?! Co to to nie![emoji16]
1513716372-192e07c5d5af6540-aaaaaa.jpeg

Kupiłam białe polwytrwne - moje ulubione [emoji7]
Do wieczerzy będzie jak znalazł [emoji7]

Szczerze Ci powiem, że wolałabym sok [emoji16] jakoś mnie nie inspirują te „wynalazki” [emoji6]

U mnie 21 Dc .
5 Dzien na duphastonie .
Jakaś słaba jestem .
Ale bardziej sie boje tego dostinexu . Mam wziąć 2 tabl w dniu @ . Ponoć mega cieżko babeczki go znoszą .
Ja tylko czekam do 15 tego dnia nowego cyklu i kolejny monitoring czy cos z tymi wrednymi pęcherzykami sie poprawia . Mam nadzieje , ze to tylko ten ostatni cykl okazał sie taki bezowulacyjny . [emoji1374][emoji1374][emoji1374] mam nadzieje .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też brałam Dostinex, nie czulam sie po nim źle i szybko mi zbil Prolaktyne.

Dzięki za takie pocieszenie co 2 dni są sexy ale się okaże w tamtym cyklu tez tak było i nic.
Ja seksy mialam przed owu 4 dni i dwa dni i od owu codziennie przez 5 dni tzn owu jak mi kalendarzyk wyliczyl a mysle ze mogla byc nieco wczesniej w 12 dc. No zobaczymy jak to bede miala teraz. Bynajmniej juz nie moge sie staranek doczekac....dziwne po stracie to chyba co? Ze juz sie chce starac znowu....

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Dzien dobry! Witam 5dc. Dzis jade do ginka tylko po leki na pcos a wizyte mam 29. Od momentu jak mi sie spoznil tyle okres to cos zmienilo sie w mojej glowie. Tak jak bym wyluzowala albo juz sobie odpuscila starania. Na ta chwile naprawde nie mam ochoty ani sil sie starac o kolejne dziecko i postanawiam 'zluzowac porty' wiec ten cykl odpuszczam i nic nie obserwuje i ciesze sie z sexu. 3 mam kciuki za reszte staraczek✊✊ Milego dnia!

Do góry