reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziś na poczekalni i ginekologa czekałam na wizytę wśród samych zabrzuchaconych z ogromnymi brzuchami a te bez brzuchow wychodziły że świeżo założoną książeczką ciążowa nieszczęście na koniec przyszły 2 staruszki to mi humor poprawiły ;)a może mnie ktoras zarazila..najsmieszniejszy był synek jednej babki i pyta czy długo jeszcze będę czekać i tego dentysty, potem mi wytlumaczono gdzie sa i zaczął na głos opowiadać które ma większy brzuch..;)

Serio to zrobiłam! Ciekawe czy ktoś zauważy [emoji16][emoji16][emoji16]
1513414000-206dcc98260a1350-aaaaaa.jpeg

Padłam

Dziewczyny patrzycie co znalazłam [emoji7]
Auchan!
Wszystkim ciezarnym - na święta polecam [emoji16][emoji173]
A co będziemy o suchym siedziec?! Co to to nie![emoji16]
1513716372-192e07c5d5af6540-aaaaaa.jpeg

Kupiłam białe polwytrwne - moje ulubione [emoji7]
Do wieczerzy będzie jak znalazł [emoji7]

Szczerze Ci powiem, że wolałabym sok [emoji16] jakoś mnie nie inspirują te „wynalazki” [emoji6]

U mnie 21 Dc .
5 Dzien na duphastonie .
Jakaś słaba jestem .
Ale bardziej sie boje tego dostinexu . Mam wziąć 2 tabl w dniu @ . Ponoć mega cieżko babeczki go znoszą .
Ja tylko czekam do 15 tego dnia nowego cyklu i kolejny monitoring czy cos z tymi wrednymi pęcherzykami sie poprawia . Mam nadzieje , ze to tylko ten ostatni cykl okazał sie taki bezowulacyjny . [emoji1374][emoji1374][emoji1374] mam nadzieje .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też brałam Dostinex, nie czulam sie po nim źle i szybko mi zbil Prolaktyne.

Dzięki za takie pocieszenie co 2 dni są sexy ale się okaże w tamtym cyklu tez tak było i nic.
Ja seksy mialam przed owu 4 dni i dwa dni i od owu codziennie przez 5 dni tzn owu jak mi kalendarzyk wyliczyl a mysle ze mogla byc nieco wczesniej w 12 dc. No zobaczymy jak to bede miala teraz. Bynajmniej juz nie moge sie staranek doczekac....dziwne po stracie to chyba co? Ze juz sie chce starac znowu....

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Dzien dobry! Witam 5dc. Dzis jade do ginka tylko po leki na pcos a wizyte mam 29. Od momentu jak mi sie spoznil tyle okres to cos zmienilo sie w mojej glowie. Tak jak bym wyluzowala albo juz sobie odpuscila starania. Na ta chwile naprawde nie mam ochoty ani sil sie starac o kolejne dziecko i postanawiam 'zluzowac porty' wiec ten cykl odpuszczam i nic nie obserwuje i ciesze sie z sexu. 3 mam kciuki za reszte staraczek✊✊ Milego dnia!

Do góry