O'Hara
Fanka BB :)
Benka daj znać co tam mąż [emoji16]
No właśnie, tez jestem ciekawa ale pewnie Są zajęci sobą [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Benka daj znać co tam mąż [emoji16]
Serio to zrobiłam! Ciekawe czy ktoś zauważy [emoji16][emoji16][emoji16]
Dziewczyny patrzycie co znalazłam [emoji7]
Auchan!
Wszystkim ciezarnym - na święta polecam [emoji16][emoji173]
A co będziemy o suchym siedziec?! Co to to nie![emoji16]
Kupiłam białe polwytrwne - moje ulubione [emoji7]
Do wieczerzy będzie jak znalazł [emoji7]
Dziewczyny mialyscie badanie droznosci hsg?bo ja jak po 3 cyklach nie zajde to mnie to czeka i juz jestem troche przerażona
U mnie 21 Dc .
5 Dzien na duphastonie .
Jakaś słaba jestem .
Ale bardziej sie boje tego dostinexu . Mam wziąć 2 tabl w dniu @ . Ponoć mega cieżko babeczki go znoszą .
Ja tylko czekam do 15 tego dnia nowego cyklu i kolejny monitoring czy cos z tymi wrednymi pęcherzykami sie poprawia . Mam nadzieje , ze to tylko ten ostatni cykl okazał sie taki bezowulacyjny . [emoji1374][emoji1374][emoji1374] mam nadzieje .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja seksy mialam przed owu 4 dni i dwa dni i od owu codziennie przez 5 dni tzn owu jak mi kalendarzyk wyliczyl a mysle ze mogla byc nieco wczesniej w 12 dc. No zobaczymy jak to bede miala teraz. Bynajmniej juz nie moge sie staranek doczekac....dziwne po stracie to chyba co? Ze juz sie chce starac znowu....Dzięki za takie pocieszenie co 2 dni są sexy ale się okaże w tamtym cyklu tez tak było i nic.