reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć Kobitki :) u mnie 7 dpo i już mnie nosi :p śniło mi się, że zrobiłam trzy testy i dwa były pozytywne , cudne mocne krechy!!! Moj ginekolog w tym śnie zadzwonił do mnie i powiedział, że mogę do niego przyjść o każdej porze dnia i nocy bo jestem najstarszą jego pacjentką :p :p :p a tak na poważnie to w tym cyklu lepiej się czuję niż ostatnio tzn. brzuch z wyjątkiem 5dpo praktycznie nie boli tylko lekko czasami , to samo z piersiami no i zalewa mnie biały śluz tyle, że nie taki gęsty a raczej wodnisty.... zobaczymy co to będzie :p

A jakie leki na pcos bierzesz? O które dziecko się starasz i w jakim wieku urodziła pierwsze dziecko też miałaś pco?
Biore Siofor 500. Staram sie o 2 dziecko. Rodzilam w 2012 majac 22 lata wtedy jeszcze nie mialam pcos. Dopiero w tym roku w wrzesniu gin mi wykryl i powiedzial ze mam no i te leki mi dal.

Ostatnia edycja:
Cześć Kobitki :) u mnie 7 dpo i już mnie nosi :p śniło mi się, że zrobiłam trzy testy i dwa były pozytywne , cudne mocne krechy!!! Moj ginekolog w tym śnie zadzwonił do mnie i powiedział, że mogę do niego przyjść o każdej porze dnia i nocy bo jestem najstarszą jego pacjentką :p :p :p a tak na poważnie to w tym cyklu lepiej się czuję niż ostatnio tzn. brzuch z wyjątkiem 5dpo praktycznie nie boli tylko lekko czasami , to samo z piersiami no i zalewa mnie biały śluz tyle, że nie taki gęsty a raczej wodnisty.... zobaczymy co to będzie :p
3 mam kciuki by sny byly prorocze:)

reklama
E tam, ostatnio zauważyłam, ze większość z was ma zdolności jasnowidzenia, wiec może i ty :)!
A daj Boże[emoji13] chociaz gdyby moje sny sie spełniały to mialabym juz cyce jak Pamela, chatę nad morzem i latynoskiego ogrodnika, ze nie wspomnę o tym ze powinnam kilka razy przywalic mojej szefowej co dosc często mi sie sni[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry