reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, jest moja betka!!! 14,61! Jestem przeszczęśliwa. Już kocham tę małą kropkę i już się bardzo o nią boję.

Bardzo, bardzo się cieszę. Cudowne uczucie i życzę go mocno każdej z Was już niebawem.

Dziękuję Wam, że mnie tu tak dzielnie wspierałyście, było mi łatwiej czekać! [emoji173]️

623a179fe66e59500ed2b45eea594826.jpg
Noooo Kochana piękna betka[emoji173]
Super prezent na święta [emoji7][emoji7][emoji7] jeszcze raz gratuluję![emoji173]

reklama
Kochana, nie przejmuj sie idiotka. Mi jedna "cudowna kolezanka" po poronieniu powiedziala, ze na cholere tak rozpaczam jak w 9tc to to jeszcze nawet dziecko nie bylo. Na kretynow szkoda nerwow!! A najwiecej do powiedzenia maja te **** ktore wlasnie sa anty-dzieciate.
No dokladnie :-/ jestem jeszcze na takim etapie że na kazde takie pitolenie reaguję zloscią i wyzywam. Pewnie za jakis czas mi dopiero przejdzie i sie uspokoję. To moja pierwsza i mam nadzieje ostatnia strata i po orostu jestem w tym nieobeznana jeszcze. Ale zauwazylam roznice. Teraz wiem co to znaczy stracić i rozumiem wszystkie kobiety ktore przez to przeszly. Wczesniej bylo inaczej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

No dokladnie :-/ jestem jeszcze na takim etapie że na kazde takie pitolenie reaguję zloscią i wyzywam. Pewnie za jakis czas mi dopiero przejdzie i sie uspokoję. To moja pierwsza i mam nadzieje ostatnia strata i po orostu jestem w tym nieobeznana jeszcze. Ale zauwazylam roznice. Teraz wiem co to znaczy stracić i rozumiem wszystkie kobiety ktore przez to przeszly. Wczesniej bylo inaczej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
No racja, ja tez dopiero teraz rozumiem. Juz Ci pisalam, czas naprawde leczy rany, sama sie przekonasz. :*

Dziewczyny patrzycie co znalazłam [emoji7]
Auchan!
Wszystkim ciezarnym - na święta polecam [emoji16][emoji173]
A co będziemy o suchym siedziec?! Co to to nie![emoji16]
1513716372-192e07c5d5af6540-aaaaaa.jpeg

Kupiłam białe polwytrwne - moje ulubione [emoji7]
Do wieczerzy będzie jak znalazł [emoji7]

@ Brennka gratulacje! Wiesz zinspirowalas mnie ta metoda dużo dużo seksu i mieliśmy podobny maraton może nie aż taki długi bo robilam testy owulacyjne więc potem spasowalam hehe ciekawe co wyjdzie z tego jeszcze kilka dni do terminu @

reklama
Dziewczyny, jest moja betka!!! 14,61! Jestem przeszczęśliwa. Już kocham tę małą kropkę i już się bardzo o nią boję.

Bardzo, bardzo się cieszę. Cudowne uczucie i życzę go mocno każdej z Was już niebawem.

Dziękuję Wam, że mnie tu tak dzielnie wspierałyście, było mi łatwiej czekać! [emoji173]️

623a179fe66e59500ed2b45eea594826.jpg
Gratuluję! Długo się starałaś?

Do góry